2 min16 april 2020

Je ideale vakantiebaan!

Ben jij ook opzoek naar vakantiewerk? Dan ben je bij Effect helemaal op het juiste adres. We helpen je graag op weg bij het vinden van een leuke summerjob. Wij bieden de leukste vakantiebanen aan in de bouw, techniek, productie, logistiek en Office! Lijkt dit je wat? Lees dan snel verder zodat je weet wat je van ons kunt verwachten en hoe jij je ideale zomerbaan kunt bemachtigen.

Waarom vakantiewerk?
Natuurlijk is het fijn om extra centen te verdienen tijdens je vakantiebaan, maar een vakantiebaan kan ook nog eens hartstikke gezellig zijn. Even de handen uit de mouwen steken is toch veel leuker dan de hele dag thuis Netflixen? Gezellig tussendoor ouwehoeren met je collega’s en daarnaast ook nog eens nieuwe dingen leren. Verder is dit een mooie kans om nieuwe ervaringen op te doen in je eigen vakgebied. Dit alles staat ook nog eens super goed op je CV! Wedden dat je supertrots bent op jezelf na je eerste loon?!

Hoe vind ik een vakantiebaan?
Voor het vinden van je ideale vakantiebaan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je graag bij het vinden van een vakantiebaan die écht bij je past. Veel bedrijven maken in de zomer gebruik van vakantiekrachten, daardoor is er veel aanbod. Wel is het handig om op tijd te beginnen met zoeken, op deze manier kun jij zeker weten het leukste baantje als eerste bemachtigen.

Hoe nu verder?
Op deze pagina vind je meer informatie en kun je jouw gegevens achterlaten. Door je in te schrijven kunnen wij je verder helpen met het vinden van een baan die goed bij jouw interesses past. Geef goed aan wat je kwaliteiten zijn, in welke sector je graag werkzaam wilt zijn en voor hoe veel uur je beschikbaar bent!

Op zoek naar vakantiewerk?

Schrijf je in!
Je ideale vakantiebaan! - Lees meer

Hoe gaat het solliciteren nu?

Zo doen wij dat op dit moment!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Sollicitatiebrief: Mens vs. Machine

2 min28 november 2023

Week van de Werkstress 2023

3 min8 november 2023

Een tweede sollicitatiegesprek, zo pak je dit aan!

3 min7 november 2023