Hey vakantiegenieters!

Ben je (bijna) klaar met je opleiding en ben je op zoek naar vakantiewerk? Of zit je nu noodgedwongen thuis door het coronavirus en wil je eigenlijk het liefst wat bijverdienen? Dat kan! Veel bedrijven zijn op zoek naar vakantiekrachten zoals jij! Ze staan te springen voor hulp in de vakantie en vooral rond deze (crisis)tijden.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Laat je gegevens achter in het formulier onderaan deze pagina en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. We maken kort kennis en vragen natuurlijk waar jouw interesse ligt en waar je precies naar op zoek bent. We snappen dat je op zoek bent naar een baantje bij jou in de buurt, daar zullen we dan ook rekening mee houden. Gelukkig hebben wij een breed aanbod aan opdrachtgevers bij jou in de buurt en zullen je daar gaan voorstellen. Zodra wij reactie krijgen nemen we direct contact met je op om alles in orde te maken en mogen we jou feliciteren met je nieuwe baan! 🙂 Daarnaast hebben we nog een aantal mooie vacatures voor je uitgelicht! Lijkt dit je wat? Solliciteer dan meteen of laat je voorkeur weten tijdens het telefoongesprek!

Koning vakantiekracht

Helpt je bij het vinden van het ideale vakantiewerk!
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Vind je ideale vakantiebaan op Tinder!

Wij helpen je bij het vinden van mooi vakantiewerk!
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Lijkt dit je wat?

Bekijk onze uitgelichte vakantievacatures!

Op zoek naar vakantiewerk

Ben je klaar met je studie of zit je op dit moment bij huis en ben je op zoek naar vakantiewerk/ een bijbaan? Laat je gegevens achter en wij gaan je aan leuk vakantiewerk helpen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.