Ben je bijna klaar met je opleiding en ben je op zoek naar vakantiewerk? Of zit je nu noodgedwongen thuis door het coronavirus en wil je eigenlijk het liefst wat bijverdienen? Dat kan! Veel bedrijven zijn op zoek naar vakantiekrachten zoals jij! Ze staan te springen voor hulp in de vakantie en vooral rond deze (crisis)tijden.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Laat je gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. We maken kort kennis en vragen natuurlijk waar jouw interesse ligt en waar je precies naar op zoek bent. We snappen dat je op zoek bent naar een baantje bij jou in de buurt, daar zullen we dan ook rekening mee houden. Gelukkig hebben wij een breed aanbod aan opdrachtgevers bij jou in de buurt en zullen je daar gaan voorstellen. Zodra wij reactie krijgen nemen we direct contact met je op om alles in orde te maken en mogen we jou feliciteren met je nieuwe baan! 🙂

Op zoek naar vakantiewerk

Ben je klaar met je studie of zit je op dit moment bij huis en ben je op zoek naar vakantiewerk/ een bijbaan? Laat je gegevens achter en wij gaan je aan leuk vakantiewerk helpen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.