Hey vakantiegenieters!

Ben je (bijna) klaar met je opleiding? Ben je op zoek naar vakantiewerk? En wil je in de vakantie graag wat extra’s verdienen voor de zomer(vakantie) van je leven? Dat kan! Veel bedrijven zijn op zoek naar vakantiekrachten zoals jij! Ze staan te springen voor hulp in de vakantie.

Wil je wat bijverdienen? Let’s do it! 

Laat je gegevens achter in het formulier onderaan deze pagina. Team vakantiekracht neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. We maken kort kennis met je. We vragen waar jouw interesse ligt en waar je precies naar op zoek bent. We snappen dat je op zoek bent naar een baantje bij jou in de buurt, daar houden we rekening mee. Wij hebben genoeg contacten met allerlei soorten bedrijven. Dus we zullen ongetwijfeld een toffe zomerbaan voor jou kunnen vinden. We stellen je dan ook graag aan onze opdrachtgevers voor. Zodra wij reactie krijgen nemen we direct contact met je op om alles in orde te maken en mogen we jou feliciteren met je nieuwe baan! 🙂

Is dit iets voor jou? Kijk snel ff tussen onze vakantievacatures of er iets voor jou bij zit! Wil je graag iets anders doen? Ook dan kun je ff een berichtje sturen. Wie weet kunnen we elkaar helpen!

Koning vakantiekracht

Helpt je bij het vinden van het ideale vakantiewerk!
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Vind je ideale vakantiebaan op Tinder!

Wij helpen je bij het vinden van mooi vakantiewerk!
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Lijkt dit je wat?

Bekijk onze uitgelichte vakantievacatures!

Op zoek naar vakantiewerk

Ben je klaar met je studie of zit je op dit moment bij huis en ben je op zoek naar vakantiewerk/ een bijbaan? Laat je gegevens achter en wij gaan je aan leuk vakantiewerk helpen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.