ZZP bemiddeling

Ben jij op zoek naar tijdelijk gekwalificeerd personeel? Je kent het wel: wanneer er net voldoende bezetting is,  komt er een nieuwe opdracht binnen. Een opdracht dat vraagt om gekwalificeerd personeel, maar waar vindt je dat op korte termijn? Ook een herkenbare situatie voor jouw organisatie of bedrijf? Dan is zzp bemiddeling bij Effect interessant om in te duiken. Het inhuren van zzp’ers brengt vele voordelen met zich mee. Het scheelt tijd en extra kosten! Jij zorgt voor het aanbod van opdrachten en wij regelen de rest!

Waarom kiezen voor zzp bemiddeling?

Dit moet je weten!

ZZP’ers inhuren biedt vele voordelen voor organisaties of bedrijven. De flexibiliteit van zzp’ers zorgt ervoor dat jij tijdelijk hoog gekwalificeerd personeel kunt inzetten. Voor korte klussen, maar ook voor een lange periode. Dankzij ons grote zzp’ers bestand, kunnen wij jou voorzien van vakmannen met die specialisme die jij op dat moment nodig hebt. Door de lage kosten, geen administratieve rompslomp en snelle uitbetaling kiezen zzp’ers bewust voor Effect. Wij zijn de schakel om vakmannen te verbinden aan jouw organisatie of bedrijf! Vragen en/of opmerkingen? Neem direct contact op met Bas van Weersel. Bas is te bereiken op 0541 24 12 00 of per mail via b.vanweersel@effectwerkt.nl.

Neem contact op!

Het is een interessante markt

Met vele voordelen

Voor organisaties en bedrijven wordt het steeds interessanter om professionele zzp’ers in te huren. Door het voorwerk op de juiste manier uit te voeren en
het aanbieden van de gewenste informatie weten wij ervaren zzp’ers aan jouw organisatie of bedrijf te binden die aansluiten op uw wensen en eisen.

  • Lagere kosten
  • Meer flexibiliteit
  • Hoge kwaliteit
  • Geen administratie
  • Groot netwerk/zzp’ers bestand

Ja, ik heb interesse in ZZP bemiddeling

Laat jouw gegevens achter in onderstaand formulier en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de brochure ↴

Hoe Effect het verlengstuk wordt van jouw organisatie