Werken bij Effect

Kom bij de club!

Voor werkgevers

Wij spreken de professionals

Op zoek naar een baan?

Ga aan de slag via Effect!
WO’J AN DE GANG IN DE...
  • TECHNIEK
  • BOUW
  • GROEN
  • INFRA

Een échte Twentse bemiddelaar

Ons doel is de meest enthousiaste supporter van onze medewerkers te zijn, de meest bevlogen partner voor onze opdrachtgevers en de meest zorgzame familie in de wereld van werk voor onze collega’s. Met onze kernwaarden gedrevenheid, betrouwbaarheid, eigenzinnigheid en uiteraard de Twentse nuchterheid maken wij dit waar. Wij bemiddelen medewerkers naar vaste banen, maar ook bemiddelen wij in tijdelijke dienstverbanden en in zzp’ers. Bij ons ben je geen nummertje en daarom onderhouden wij graag het persoonlijk contact, met zowel opdrachtgevers als medewerkers. Werk is zoveel meer dan een baan!

Meet the team!

Ieders wereld van werk gewoon goed geregeld

Effect is een personeelsbemiddelaar met een duidelijke missie: ieders wereld van werk gewoon goed geregeld! Dit geldt voor onze medewerkers, opdrachtgevers en collega’s. Elke dag een beetje beter worden door hard te werken en vooral plezier te maken. Dat is ons doel, dát werkt!

Verder kijken dan functieprofiel en cv

Verder kijken dan het functieprofiel en het cv. In een persoonlijk gesprek leer je elkaar pas echt kennen. Door met opdrachtgevers te sparren over welke competenties belangrijk zijn en nog ontbreken op de werkvloer en van medewerkers de competenties en wensen goed in kaart te zetten, weten we opdrachtgevers en medewerkers met elkaar te binden. We spreken dezelfde taal, hebben de kennis in huis en gaan met de tijd mee. Zo brengen we het beste van twee werelden, de digitale en fysieke wereld, bij elkaar. Dat is hoe wij het doen, dat heeft effect!

Bekijk onze werkwijze!

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte!

Sollicitatiebrief: Mens vs. Machine

2 min28 november 2023

Week van de Werkstress 2023

3 min8 november 2023

Mbo het nieuwe hbo? De toenemende vraag naar vakmensen

2 min3 augustus 2023