Werken bij Effect

Kom bij de club!

Voor werkgevers

Wij spreken de professionals

Op zoek naar een baan?

Ga aan de slag via Effect!

Een échte Twentse bemiddelaar

Effect Personeelsdiensten is een bemiddelaar in de Bouw, Techniek en Office in de regio Twente en de Achterhoek. Wij zijn een (h)echt Twents bedrijf waar de eigenschappen vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en afspraak is afspraak centraal staan. We bemiddelen voornamelijk in vaste banen mét toekomstperspectief, maar je kunt ook bij ons terecht voor tijdelijke dienstverbanden. Bij ons ben je geen nummertje. In een maatschappij die steeds individualistische wordt vinden wij het erg belangrijk om persoonlijk contact te houden met onze medewerkers en klanten. Ons werk als bemiddelaar blijft immers mensenwerk. Daarom staat bij ons de koffie altijd klaar!

Missie

Effect Personeelsdiensten is betrouwbaar, sociaal en ondernemend. Wij geloven erin dat we met Twentse kernwaarden vraag en aanbod op de arbeidsmarkt op de beste manier bij elkaar kunnen brengen. Wij helpen met persoonlijke aandacht mensen aan een baan met toekomstperspectief en dragen bij aan de groei van onze opdrachtgevers door kennis van de branche en focus op de arbeidsmarkt.  Tevreden opdrachtgevers, gemotiveerde arbeidskrachten en continue persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers zijn de sleutel tot succes.

Visie

De huidige arbeidsmarkt vraagt om een andere invulling van de rol van de recruiter. Online speelt een belangrijke rol in de arbeidsbemiddeling, maar heeft ook tot gevolg dat de afstand tussen kandidaat en recruiter steeds groter wordt. Wij zijn bewust dat dit een andere manier van werven en selecteren tot gevolg heeft en zijn ervan overtuigd dat kandidaten en opdrachtgevers nog steeds behoefte hebben aan persoonlijk contact en lokaal ondernemerschap. Daarom brengen wij het beste van twee werelden, de fysieke en digitale wereld, bij elkaar.

“De vent maakt de tent”

De krapte op de arbeidsmarkt zorgt er voor dat we niet alleen kijken naar het cv, maar vooral naar de persoon achter het cv: de “vent maakt de tent”.  Op basis van de wensen en mogelijkheden van een kandidaat bepalen wij in welke richting we werk gaan zoeken voor de kandidaat. Een persoonlijk gesprek met de opdrachtgever en een blik binnen de organisatie zorgt voor het beste beeld van de werkzaamheden en cultuur van een organisatie. Door online werving, een goed intakegesprek aan tafel en snelheid te houden in het werfproces maken we de beste match.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte!

Effect breidt uit! Wij gaan naar de Achterhoek!

2 min3 februari 2021

Een succesverhaal om te delen!

2 min8 januari 2021

Wat maakt het werken als intercedent bij Effect nu zo leuk?

2 min20 mei 2020