2 min19 maart 2020

Hoe gaat het solliciteren bij Effect nu in zijn werk in verband met het coronavirus?

Ondanks de maatregelen die wij hebben moeten nemen, kun je alsnog solliciteren en voeren we nog steeds sollicitatiegesprekken!

Hoe kan ik solliciteren bij Effect?

Heb je een interessante vacature gevonden via https://www.effectwerkt.nl/vacatures/? Dan kun je hier gewoon op reageren via het sollicitatieformulier. Wil je meer informatie of heb je vragen over de vacature? Dan kun je rechtstreeks contact opnemen met de intercedent. De gegevens van de intercedent die over de vacature gaat, vind je onderaan de vacaturepagina.

Maar je kunt ook je vragen stellen via de websitechat! Wij zijn iedere werkdag van 8.00u t/m 17.30 uur online om jou verder te helpen.

Eigenlijk verandert er dus op dit gebied vrij weinig en helpen we je zo snel mogelijk, zoals je van ons gewend bent. Wat wel veranderd zijn de intakes en sollicitatiegesprekken. Fysiek contact moeten we met z’n allen zoveel mogelijk vermijden. We ontvangen dus alleen bezoekers als dat echt noodzakelijk is!

Hoe verloopt een sollicitatiegesprek bij Effect nu?

Nadat we contact met je hebben opgenomen naar aanleiding van je sollicitatie, nodigen we je normaal gesproken uit bij ons op kantoor. Dat doen we vanaf nu anders! In crisistijden als deze moeten we creatief denken en moeten we maar wat blij zijn dat er ook digitale communicatiemiddelen zijn!

Dus vanaf nu houden we de intake telefonisch en indien mogelijk via videobellen. Helaas moet je dit keer wel die lekkere bak koffie van ons missen!

Ben jij enthousiast en zijn wij dat ook? Dan stellen we je voor aan onze opdrachtgever(s)! Als ook de opdrachtgever geïnteresseerd is, zal er een kennismakings-/sollicitatiegesprek plaatsvinden. Dit gaat ook even nét iets anders dan anders.

Indien noodzakelijk nodigen we je uit bij ons op kantoor (waarbij fysiek contact wordt vermeden). We hebben een speciale sollicitatieruimte ingericht waar we via videobellen het sollicitatiegesprek laten plaatsvinden.

De manier waarop we dit laten plaatsvinden zal jouw contactpersoon samen met jou en de opdrachtgever allereerst overleggen.

Ook nu blijven bedrijven draaien, maar ook zij zullen er alles aan doen dat jij veilig te werk kan gaan. Hierover maken we goede afspraken en volgen daarin de richtlijnen van het RIVM.

Ben jij per direct op zoek?

Zit jij noodgedwongen thuis i.v.m. de maatregelen die zijn getroffen door het coronavirus (school, werk afgelast)? Dan kunnen wij jou helpen aan een (tijdelijke) baan waar je per direct aan de slag kunt! Neem contact met ons op via 0541 24 12 00 of per mail via info@effectwerkt.nl.

Bekijk onze vacatures

voor vakmensen zoals jij!

Werken als ZZP'er

Ook dat kan via Effect!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Sollicitatiebrief: Mens vs. Machine

2 min28 november 2023

Week van de Werkstress 2023

3 min8 november 2023

Mbo het nieuwe hbo? De toenemende vraag naar vakmensen

2 min3 augustus 2023