Werken bij Effect

Welkom bij de club!

Wij bij Effect selecteren, werven en zenden uit. Dit doen wij professioneel en met een gezonde dosis Twentse nuchterheid. Wij zijn een jonge club recruiters, office medewerkers en marketeers met ambitie. Als bedrijf vinden wij een combinatie van hard werken en gezelligheid heel belangrijk. Gemotiveerde en gedreven collega’s die altijd voor elkaar klaar staan en tussendoor ook een lolletje hebben, dat zorgt voor een prettige, informele en effectieve sfeer hier op de werkvloer! Ben jij op zoek naar een uitdagende baan of stageplek waar jij je nooit zult vervelen en waarbij de Twentse nuchterheid voorop staat? Laat eens van je horen. Wij staan altijd open voor nieuwe frisse collega’s met een portie gezelligheid!

Ons team

Maak kennis met Team Effect

Functies binnen Team Effect!

Bij ons kun je aan de slag als intercedent, office medewerker en marketeer. Hoe een werkdag van één deze functies eruit ziet, lees je hieronder!

Aan de slag als

Recruiter

Als recruiter bij Effect heb je een zeer afwisselende en uitdagende baan! Dagelijks houden wij ons bezig met het werven en selecteren van kandidaten voor onze opdrachtgevers. Wij zijn gespecialiseerd in de branches: Techniek, Bouw, Infra & Groen en Office. Door de creatieve, energieke en vooral persoonlijke aandacht weten wij kandidaten uit de markt te selecteren en ervan te overtuigen om bij één van onze opdrachtgevers zijn/haar nieuwe uitdaging aan te gaan. Naast het werven van kandidaten houden wij ons ook bezig met relatiebeheer, alsmede het verbreden van de klantenkring van Effect. Het doel: verantwoordelijk zijn voor en het runnen van je eigen winkel binnen het team.

Recruiter

Werven en selecteren van kandidaten

Aan de slag als

HR medewerker

Als HR medewerker zorgen wij ervoor dat de backoffice als een geoliede machine draait. Wij houden ons bezig met het vastleggen, beheren en optimaliseren van alle zaken rondom de personeels- en salarisadministratie van onze externe medewerkers. Wij helpen onze opdrachtgevers bij complexe HR vraagstukken en tevens fungeren wij als vraagbaak voor onze collega’s. Ben jij een puzzelaar? Met het hart op de juiste plek? En daarnaast commercieel ingesteld? Misschien lijkt het je dan wel leuk om bij ons te werken.

HR medewerker

Contract beheer, salarisadministratie, verzuimzaken en inkoop

Aan de slag als

Marketingmedewerker

Binnen onze marketingadeling zijn we 5 dagen in de week bezig met het maken van online en offline content. Zowel voor het werven van kandidaten als het aantrekken van nieuwe klanten en natuurlijk om Effect zelf op de markt en in de spotlights te zetten. Bij ons kun je dan ook aan de slag als #contentmarketeer, #grafischvormgever en #onlinemarketeer. Van het (her)schrijven van vacatures en webteksten, het beheren van alle socialmediakanalen, het maken en editen van video’s, het ontwerpen van flyers en brochures, het opzetten van wervingscampagnes via social media en de vacaturebanken, het monitoren en analyseren van online data via o.a. Google Analytics en SEO/SEA.

Marketingmedewerker

Ontwikkelen van online en offline content