Metch.

Metch is een label van Effect. Gevestigd in Oldenzaal, Raalte en Lichtenvoorde. Waar Effect zich focust op de uitvoerende functies, richt Metch zich volledig op professionals in de bouw en techniek op mbo-, hbo- en wo-niveau. Wij geloven dat de juiste persoon op de juiste plek het verschil maakt en dat ieder bedrijf en elke kandidaat uniek is. Samen met ons team van verschillende specialisten weten wij getalenteerde professionals te matchen met uitdagende functies in de bouw en techniek.

Betrokken bij elke stap.

Hoe wij dit doen? Door echt te luisteren naar jou. We willen alles weten: Wat zoek jij in je nieuwe baan? Waar word jij écht blij van? En wat zijn je ambities? Deze inzichten stemmen wij af met de wensen vanuit onze opdrachtgevers. Naar wie zijn jullie op zoek? Welke waarden vinden jullie belangrijk binnen de organisatie? Door onze betrokkenheid, oprechte interesse en ons fanatisme weten wij opdrachtgevers en kandidaten te verbinden.

 

Jouw traject.

Want het draait om jou

 

Onze werkwijze.

Dit kun je van ons verwachten

Dit gaan we doen

1. Het eerste contact.
Nadat je hebt gesolliciteerd bij Metch, of wanneer je vrijblijvend interesse hebt getoond, zullen we contact met je opnemen om jouw wensen en behoeften te bespreken. Hoewel we je cv zullen bekijken, hechten we vooral waarde aan wie je bent en wat voor jou belangrijk is.

2. Kopje koffie.
Kom gezellig langs bij ons op de vestiging zodat we samen een kop koffie kunnen drinken. We gaan met elkaar in gesprek om erachter te komen wie jij bent en waar je blij van wordt. Waar liggen je wensen en ambities? Wij vertalen dit door naar passende functies en werkgevers die aansluiten bij jouw interesses. Want dat is het uiteindelijke doel! Een baan én werkgever die aansluiten bij jou als persoon. Samen bespreken we de mogelijkheden en leren we elkaar beter kennen.

3. Assessment.
Om nog beter inzicht te krijgen in jouw kwaliteiten en ambities, is er de mogelijkheid om een assessment te maken. Wij gebruiken hiervoor een persoonlijke profiel analyse (PPA). Op deze manier krijgen wij een nog beter beeld over jouw werkgedrag, kernkwaliteiten en eigenschappen. En je leert jezelf ook nog eens wat beter kennen. Best handig toch?

4. Potentiële werkgevers & langs bij je nieuwe kantoor.
Na onze kennismaking gaan wij direct voor je aan de slag. We schakelen met onze opdrachtgevers en gaan met hen in gesprek over jouw profiel. Het doel? Een of meerdere gesprekken inplannen bij werkgevers. Samen een kop koffie drinken, elkaar beter leren kennen en met hen je nieuwe baan bespreken. Wederzijdse interesse? Dan vindt er vaak een tweede gesprek óf een meeloopmoment plaats.

5. Tijd om een feestje te vieren.
Klikt het van beide kanten? Gefeliciteerd! Jij kan je handtekening zetten onder je nieuwe contract en vol energie beginnen aan je nieuwe baan. Bedankt voor het vertrouwen in ons. Je kunt met al je vragen bij ons terecht. Bel, mail, app of kom gezellig langs. Wij staan altijd voor jou klaar!

6. Ontwikkeling & bijkletsen.
Einde traject? Dat dachten wij niet. Wij blijven betrokken bij jou en jouw ontwikkeling. Hoe gaat het met je? Zit je nog steeds op je plek? Leuke nieuwtjes of wat minder leuk nieuws? Wij staan altijd voor je klaar.

7. Overname.
Het is tijd voor overname door jouw werkgever. Natuurlijk zullen we altijd voor jou klaar blijven staan. De deur staat altijd open.