Veelgestelde vragen

Antwoord op al jouw vragen!
Hoe vul ik uren voor vakantiedagen in?

In het digitale urensysteem staat een knop RESERVERINGEN,  hier kan jij precies je vrije dagen invullen. Ook kan je naast je gewerkte uren een extra regel aanmaken om je vakantieuren in te boeken. Zie de handleiding voor gedetailleerde uitleg.

Je uren kan je aanleveren op https://portal.effectwerkt.nl/.

Wij zijn mensen, die graag met mensen werken en niet met cv’s, daarom willen wij graag persoonlijk een gesprek met je.

Welke niet zouden we haast zeggen! Wij zijn vooral gespecialiseerd op de Bouw, Infra, Techniek en Office functies. Zoek je toch iets anders? Schroom niet om ons te bellen!

Heb jij je uren op tijd aangeleverd en je opdrachtgever deze tijdig goedgekeurd? Dan kan jij je loon verwachten op de donderdag of vrijdag nà je gewerkte week.

Tijdens ziekte moet jij je niet druk maken over geldzaken, daarom zorgen wij ervoor dat jij tijdens je ziekte 91% doorbetaald wordt.

Ja! We kijken naar je gemiddeld gewerkte uren van de afgelopen 13 weken ervoor, het gemiddelde wat hier uitkomt krijg jij op de desbetreffende feestdag.

Zeker! 81% van onze werknemers komt na 1.5 jaar op vast contract bij de opdrachtgever.

Wij luisteren altijd naar je wensen, de wensen van de opdrachtgever en de te volgen cao. Samen zorgen wij voor een passend salaris bij jouw nieuwe functie!

Ja dit kan! Neem contact op voor alle mogelijkheden.