WIE IS EFFECT

Ff’n voorstellen

Effect. In 2009 begonnen vanaf nul. Uitgegroeid tot een nog steeds groeiende bemiddelaar in de bouw, techniek, groen en infra. Wie wij aan het werk zetten? Iedereen die maar wil. Van handige harry’s en technische genieën tot young professionals en nieuwelingen in het vak. Naast werkzoekenden helpen we ook ZZP’ers bij het vinden van opdrachten en BBL’ers bij het vinden van een goede leerwerkplek. Dit doen wij maar met één doel. Werknemer en werkgever met een glimlach naar hun werk laten vertrekken. Kandidaat blij. Opdrachtgever blij. Wij blij!

CULTUUR

Het Effect DNA

Bij Effect hebben we allemaal een beetje Effect DNA in ons bloed.

Wie is Effect

WERKKAMERADEN.

Voelt als thuiskomen

Bij Effect zijn we eigenlijk een grote groep vrienden. Een groep vrienden die het beste voor elkaar wil. En die samen meer voor elkaar krijgt dan alleen. Een groep die eerlijk en recht voor de raap is. Want daar heb je wat aan. En omdat het natuurlijk gewoon gezellig is. Bij vrienden kun je gewoon lekker jezelf zijn. Dus wij lopen hier niet rond in een driedelig pak. We gebruiken ook geen dure woorden waarvan eigenlijk niemand de betekenis weet.

En voor onze kandidaten en klanten? Zelfde verhaal. Een betrouwbare en eerlijke contactpersoon die jou voorthelpt. Een goede band met kandidaat en opdrachtgever is immers bijna net zo belangrijk als omzet draaien ;). Maarja, het is wel gewoon zo. Dus ben je toevallig in de buurt? Dan kom je toch even binnenwandelen! Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Heb je een vraag m.b.t. je contract, het invullen van de uren of iets anders? Geen vraag is voor ons te gek. Je eigen contactpersoon legt dit je graag uit, natuurlijk onder het genot van een goede bak koffie. Want de koffie hier moet je geproefd hebben!

GEDREVEN.

Elke dag een beetje beter

Het beste willen voor kandidaat en klant, dat staat voorop. En als het ff kan ook zo snel mogelijk handelen. Verder kijken dan het functieprofiel en het cv. Want in een persoonlijk gesprek leer je elkaar pas echt kennen. Niet altijd de makkelijke weg kiezen en soms fouten maken. Ook dat is oké, want daar leren we van. Samen elke dag een beetje beter worden door hard te werken en vooral plezier te maken. Dat is ons doel, dát werkt!.

WO’J AN DE GANG IN DE...
  • TECHNIEK
  • BOUW
  • GROEN
  • INFRA

TWENTSE NUCHTERHEID.

We spreken dezelfde taal

We zijn gewoon lekker onszelf. Niet strak in pak. Geen bureaucratisch geneuzel. Gewoon eerlijk, direct en open. Lekker nuchter en laagdrempelig. Dus wanneer Ramon binnenkomt om zijn werkschoenen op te halen begroeten we hem niet alsof hij de koning is.

‘Hé Ramon! Hoe ist da?’. We lijken misschien wel een beetje op onze kandidaten in de bouw en techniek. Wij houden namelijk ook wel van een gehaktbal of visje op de woensdag. En op vrijdag luisteren we naar een piraatje en is het hier ook gewoon patatdag. En zoals iedere tukker hebben we ook gewoon een portie gezond verstand. Dus over commerciële en financiële kwesties kun je ook serieus met ons sparren. Dus met oons kuj wa kuier’n. Zowel in het Nederlands als in het Twents. Mooi toch.

VAKIDIOTEN.

Met kennis en ervaring

Daarnaast kunnen we gerust lange gesprekken voeren over je werk. Onze mensen intern weten namelijk door hun branchespecialismen alles van jouw mooie vak! Wij leggen onze focus op de bouw, techniek en office. Maar daarnaast bieden wij ook banen aan in de logistiek, groen en infra. Wat je gaat doen is belangrijk. Maar waar je dat gaat doen, kan ook het verschil maken. Gelukkig kennen wij onze opdrachtgevers goed en weten wij welke cultuur er verwacht kan worden. Zo kunnen we kijken wat voor beide partijen de beste match is voor de langere termijn. En daar heb jij als kandidaat of klant echt wat aan. Tenminste daar doen wij ons best voor!

Wat Effect echt anders maakt...

Onze collega's vertellen het je graag!

Bas: "Bij Effect houden wij van korte lijntjes, korte klappen. Dit betekent dat wij nauw contact houden met onze medewerkers en onze (potentiële) klanten. Hierdoor bouwen wij een informele band op en leren wij onze contacten echt kennen! "

Laurijn: "We zijn eigenlijk een soort familie. Het klinkt gek, maar zo voelt het wel. We durven eerlijk en direct tegen elkaar te zijn, maar dit gaat nooit ten koste van de sfeer of band tussen collega’s."

Ruud: "De mensen die bij Effect werken zijn ontzettend fanatiek. We zijn betrokken bij onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat we hier tijd voor vrij maken. De werkzoekende/kandidaat kan bij ons nog gewoon binnen lopen voor een bakje koffie. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we dan alle wensen en verwachtingen. Ook na het werk staan we altijd voor elkaar klaar. Zowel voor onze interne medewerkers als onze externe medewerkers."

Lees hier onze meest recente blogs!

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

5 min31 oktober 2023

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

4 min4 juli 2023

Leer onze nieuwe werkvrienden in Lichtenvoorde kennen!

3 min27 juni 2023