Uitzenden

De flexibele schil op personeelsgebied wordt voor veel ondernemingen steeds belangrijker. Heeft jouw organisatie behoefte aan een tijdelijke arbeidskracht door ziekte, vakantie of drukte? Dan is uitzenden een uitstekend middel om in te zetten. Je bent in dit geval geen juridisch werkgever en betaalt alléén voor de door de arbeidskracht gewerkte uren.

Bekijk de voordelen

Werving & Selectie

Direct een medewerker aan de organisatie binden? Werving & selectie biedt de oplossing! Een perfect instrument voor posities waar schaarste in is. Wij selecteren, bemiddelen en adviseren voor personeel tot HBO+. Van starters tot kandidaten die beschikken over (ruime) werkervaring. Wij bieden een totaalpakket op maat, waardoor jij tijd kunt besparen!

Bekijk de voordelen

Detachering

Zoek je een gespecialiseerde medewerker of wil je (schaarse) medewerkers langer binden? Dan kan detacheren een perfecte oplossing zijn. Detachering kan op projectbasis waarbij specifieke kennis en ervaring een vereiste is. We sluiten een overeenkomst voor de duur van het project. Zo kun je zekerheid en flexibiliteit combineren.

Bekijk de voordelen

Wij helpen je bij het vinden van personeel in de bouw, techniek, groen, infra & office!

Bekijk al onze vakgebieden!
Bekijk al onze vakgebieden!
WO’J AN DE GANG IN DE...
  • TECHNIEK
  • BOUW
  • GROEN
  • INFRA

Wij bemiddelen ook ZZP'ers!

Waarom je zou moeten kiezen voor ZZP bemiddeling?

Bent u op zoek naar tijdelijk gekwalificeerd personeel? U kent het wel: wanneer er net voldoende bezetting is, komt er een nieuwe opdracht binnen. Een opdracht dat vraagt om gekwalificeerd personeel, maar waar vindt u dat op korte termijn? Ook een herkenbare situatie voor uw organisatie of bedrijf? Dan is ZZP bemiddeling interessant om in te duiken. Het inhuren van ZZP’ers brengt vele voordelen met zich mee. Het scheelt tijd en extra kosten! U zorgt voor het aanbod van opdrachten en wij regelen de rest!

Bekijk hier alle voordelen!

Interesse?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de brochure ↴

‘Hoe wordt Effect het verlengstuk van uw organisatie?’