Uitzenden

 

De flexibele schil op personeelsgebied wordt voor veel ondernemingen steeds belangrijker. Heeft uw organisatie behoefte aan een tijdelijke arbeidskracht door ziekte, vakantie of drukte? Dan is de dienst uitzenden een uitstekend middel om in te zetten. U bent in dit geval geen juridisch werkgever en betaalt alléén voor de door de arbeidskracht gewerkte uren.

Bekijk de voordelen

Werving & Selectie

 

Direct een medewerker aan de organisatie binden? Werving & selectie biedt voor u de oplossing. Een perfect instrument voor posities waar schaarste in is. Wij selecteren, bemiddelen en adviseren voor personeel tot HBO+. Van starters tot kandidaten die beschikken over (ruime) werkervaring. Wij bieden een totaalpakket op maat, waardoor u tijd kunt besparen!

Bekijk de voordelen

Detachering

 

Zoekt u een gespecialiseerde medewerker of wilt u (schaarse) medewerkers langer binden, dan kan detacheren een perfecte oplossing zijn. Detachering kan op projectbasis waarbij specifieke kennis en ervaring een vereiste is. We sluiten met de medewerker een overeenkomst voor de duur van het project. Zo kunt u zekerheid en flexibiliteit combineren.

Bekijk de voordelen

Op zoek naar personeel?

Wij bieden toekomstperspectief

Continue bezetting met tijdelijk personeel is mooi, maar wanneer een werknemer zich door kan ontwikkelen in -en kan binden aan de organisatie is dat nóg mooier. Samenwerking, sociale contacten, zich thuis voelen en waardering. Belangrijke facetten voor iedere werknemer om goed werk te kunnen leveren. Wat ons onderscheidend maakt is dat wij onze focus leggen op structureel personeel. Toekomstperspectief is de belofte die wij aan onze kandidaten doen. Maar eigenlijk ook aan onze opdrachtgevers. Wij geven opdrachtgevers kosteloos de mogelijkheid om personeel na een vooraf afgestemde periode over te nemen. Ons streven is om de perfecte match te vinden met garantie op een langdurige samenwerking, zowel tussen kandidaat en opdrachtgever, als tussen Effect Personeelsdiensten en opdrachtgever.

Interesse?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter

Laatste nieuws

Vijf typische funfacts over Effect

3 min30 maart 2020

Anti verveeltips tijdens de Corona crisis!

3 min30 maart 2020

Maatregelen voor zzp'ers

4 min26 maart 2020