Uitzenden

De flexibele schil op personeelsgebied wordt voor veel ondernemingen steeds belangrijker. Heeft uw organisatie behoefte aan een tijdelijke arbeidskracht door ziekte, vakantie of drukte? Dan is de dienst uitzenden een uitstekend middel om in te zetten. U bent in dit geval geen juridisch werkgever en betaalt alléén voor de door de arbeidskracht gewerkte uren.

Bekijk de voordelen

Werving & Selectie

Direct een medewerker aan de organisatie binden? Werving & selectie biedt voor u de oplossing. Een perfect instrument voor posities waar schaarste in is. Wij selecteren, bemiddelen en adviseren voor personeel tot HBO+. Van starters tot kandidaten die beschikken over (ruime) werkervaring. Wij bieden een totaalpakket op maat, waardoor u tijd kunt besparen!

Bekijk de voordelen

Detachering

Zoekt u een gespecialiseerde medewerker of wilt u (schaarse) medewerkers langer binden, dan kan detacheren een perfecte oplossing zijn. Detachering kan op projectbasis waarbij specifieke kennis en ervaring een vereiste is. We sluiten met de medewerker een overeenkomst voor de duur van het project. Zo kunt u zekerheid en flexibiliteit combineren.

Bekijk de voordelen

ZZP bemiddeling

De vele voordelen
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Waarom kiezen voor ZZP bemiddeling?

geen administratieve rompslomp

Bent u op zoek naar tijdelijk gekwalificeerd personeel? U kent het wel: wanneer er net voldoende bezetting is,  komt er een nieuwe opdracht binnen. Een opdracht dat vraagt om gekwalificeerd personeel, maar waar vindt u dat op korte termijn? Ook een herkenbare situatie voor uw organisatie of bedrijf? Dan is ZZP bemiddeling interessant om in te duiken. Het inhuren van ZZP’ers brengt vele voordelen met zich mee. Het scheelt tijd en extra kosten! U zorgt voor het aanbod van opdrachten en wij regelen de rest!

Bekijk de voordelen

Interesse?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de brochure ↴

Hoe Effect Personeelsdiensten het verlengstuk wordt van uw organisatie