ZZP’er worden via ons startup traject

Via het startup traject van Effect kun jij ZZP’er worden in diverse branches. Het is een fase traject waarbij wij je als startende ZZP’er begeleiden bij de startup van jouw onderneming. De fases beginnen bij het idee om ZZP’er te worden tot het moment dat je daadwerkelijk goed verzekerd aan het werk gaat via Effect ZZP Bemiddeling.

Wat doen wij?

Effect regelt verschillende zaken voor je zodat jij je volledig kan richten op het werken als ZZP’er, dus lekker werken en uren draaien! Wat we precies voor je regelen lees je hier onder.

  • Wij nemen de zoektocht naar nieuwe opdrachten uit handen.
  • Wij bieden handige voordelen aan ZZP’ers die werkzaam zijn via Effect. Waaronder voordelen op Hilti gereedschap en werkkleding. Bekijk alle voordelen hier!
  • Wij betalen iedere week je facturen, hierdoor hoef jij niet achter je welverdiende geld aan.
  • Je verdiepen in alle regels? Niet nodig! Bij ons werk je altijd met goedgekeurde modelovereenkomsten voor de wet DBA.
  • Geen tijd kwijt aan administratie, maak gratis gebruik van ons reversed billing systeem. Jij geeft je uren online door, wij regelen de rest!
  • Na je begin fase kom je in aanmerking voor een gratis logo om jouw onderneming helemaal af te maken!

In welke vakgebieden kun jij ZZP’er worden via Effect?

Om onze kwaliteitsdoeleinden te kunnen behalen hebben wij een selectie gemaakt van vakgebieden die wij bemiddelen als startup.

Buitendienst:
– Timmerman
– Betontimmerman
– Stukadoors
– Schilders
– Tegelzetters
– Elektromonteurs
– Loodgieters

Binnendienst:
– Lassers
– Machinebouwers mechanisch/ elektrisch
– Paneelbouwers

Staat jouw vakgebied hier niet tussen en wil je toch ZZP’er worden via het Effect Startup traject? Dan kun je altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Welke stappen doorloop je?

Het startuptraject van ZZP’er worden werkt volgens een stappenplan. Het begint bij het idee om ZZP’er te worden tot het daadwerkelijk verzekerd aan het werk gaan met een opdracht via Effect. Wij lopen samen met jou alle stappen door om er voor te zorgen dat jij een goede start maakt als zelfstandig ondernemer.

Stap 1. Het idee om ZZP’er te worden.
Wanneer je het idee hebt om ZZP’er te worden is het een lastige stap om dit ook daadwerkelijk uit te voeren. Vaak weet je niet hoe je te werk moet gaan of waar je op moet letten. Hier gaan wij je bij ondersteunen zodat je een goede start maakt!

Stap 2. Plan een gesprek in bij Effect.
Plan geheel vrijblijvend een gesprek in bij Effect. Wij kijken graag mee naar jouw situatie en helpen je mee om alles zo goed mogelijk neer te zetten zodat jij ZZP’er kunt worden met een stabiele start.

Stap 3. Schrijf je in bij de kamer van koophandel.
Maak nog tijdens het gesprek bij Effect een afspraak bij de kamer van koophandel. Zonder registratie kun je namelijk niet factureren!

 

Stap 4. Verzekeringen
Wij brengen je persoonlijk in contact met een van onze verzekeringsadviseurs. Zij gaan aan de slag om voor jouw een zo goed mogelijke en betaalbare verzekering af te sluiten. Elke ZZP’er moet hier voor ingeschreven zijn in de KVK. Op basis van deze inschrijving kan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) afgesloten worden. De premie is afhankelijk van je beroepsomschrijving, onze verzekeringspartner zal de beste deal voor je maken zodat je lage vaste lasten hebt.
Hiervoor hebben we de volgende gegevens nodig:
• Zijn KvK-inschrijving
• NAW gegevens
• legitimatiebewijs
• beroepsomschrijving/werkzaamheden
• bankrekeningnummer

Bekijk welke gereedschappen, werk bus, werkkleding en eventuele kantoor artikelen je nodig hebt. Maak hier een begroting voor om de kosten goed in kaart te zetten, hier kunnen wij je bij ondersteunen

Stap 5. Kennismakingsgesprek opdrachtgever.
Bij een kennismakingsgesprek maak je kennis met je opdrachtgever. Hier kun je proeven aan het bedrijf en kijken of jullie wat voor elkaar kunnen betekenen.

Stap 6. Start opdracht via Effect
Verzekerd ZZP’er worden en beginnen aan je eerste opdracht als ZZP’er via Effect ZZP Bemiddeling.

ZZP'er worden?

Bekijk onderstaande opdrachten!

Aan de slag als ZZP'er via Effect

Dit zijn de voordelen!
Ik wil zzp’er worden -
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Interessante ZZP opdrachten ontvangen?

Laat je je gevens achter!
  • Ervaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.