ZZP
2 min27 januari 2021

ZZP opdrachten via Effect!

Effect bemiddelt al een tijdje tussen ZZP’ers en opdrachtgevers. We hebben al veel vaklieden voorzien van mooie klussen. Om een beeld te schetsen van de projecten die wij aanbieden willen we graag een aantal van deze opdrachten met jullie delen.

Een mooi voorbeeld is een ZZP’er die via ons aan de slag is gegaan bij de vernieuwing van een lokale sporthal. Het pand werd in een nieuw duurzaam jasje gegoten en deze vakman hielp bij het aftimmerwerk van de sporthal. Een andere mooie klus was de renovatie van een BMW-garage. Geen alledaagse klus en op een locatie waar genoeg te bekijken valt. Een andere opdrachtgever die al veel complexe houtconstructies heeft gerealiseerd, zocht een ervaren timmerman voor het bouwen van een houtskelet. Dit was een mooie klus voor één van de ZZP’ers waarmee wij contact hebben. Dit bedrijf bouwt namelijk geen reguliere bouwwerken, maar aparte constructies zoals wegensteunpunten, gebouwen met aparte vormen of sierwerk voor in bijvoorbeeld een automuseum. Daarvoor moet de benodigde kennis, ervaring en enig inzicht wel aanwezig zijn.

We krijgen vaak vraag naar hulp bij nieuwbouw en renovatieklussen van appartementencomplexen, mutatiewoningen of sociale huurwoningen. Maar ook opvallende opdrachten zoals de ombouw van een school tot appartementencomplex. Een ZZP’er heeft bij deze klus het volledige installatiewerk verzorgd. Dit was een langdurig project, ook hierin kan een ZZP’er bij ons zijn of haar voorkeuren in geven.

Effect heeft voornamelijk opdrachtgevers en dus ook klussen in de omgeving van Twente en de Achterhoek. Hier hebben we een namelijk een groot netwerk waar de meeste opdrachten uit voort komen. Soms komt het voor dat er een klus voorbijkomt die verder weg is. Wanneer iemand hiervoor open staat is dit natuurlijk ook een mogelijkheid. Zo ging er bijvoorbeeld een ZZP’er naar Texel om daar bungalows te bouwen, een bijzondere en uitdagende klus!

Ben jij ook een ZZP’er en ben je op zoek naar mooie opdrachten bij jou in de buurt? Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn! Wil je meer weten? Bekijk dan onze ZZP-pagina of neem contact op via b.rosink@effectwerkt.nl of 0541 24 12 00.

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).
ZZP opdrachten via Effect! - Lees verder
ZZP

Waarom een bemiddelingsbureau de uitkomst is voor zzp'ers

3 min20 juli 2023
ZZP opdrachten via Effect! - Lees verder
ZZP

Is werken als freelancer iets voor jou?

3 min16 december 2022

Voordelen werken als zzp'er

2 min30 september 2022