ZZP
3 min20 juli 2023

Waarom een bemiddelingsbureau de uitkomst is voor zzp'ers

Veel mensen overwegen om aan het werk te gaan als zzp’er. Toch weerhouden de risico’s en onzekerheden die hierbij komen kijken deze mensen ervan om als zzp’er aan de slag te gaan. In deze gevallen is een bemiddelingsbureau dé oplossing. Hoe een bemiddelingsbureau jou kan helpen om als zzp’er aan de slag te gaan? Lees dan snel verder.

Veel verschillende opdrachten

Als je als zzp’er via een bemiddelingsbureau aan het werk gaat zijn er veel voordelen. Een van die voordelen is dat je als zzp’er aan veel verschillende opdrachten kunt komen, zonder dat jij daar zelf naar op zoek moet. Bij Effect Personeelsdiensten nemen wij de zoektocht naar nieuwe opdrachten uit handen. Wij gaan voor jou op zoek naar klanten en opdrachten die jou aanspreken en passen bij jouw expertise.

Je wordt persoonlijk geholpen

Wij zoeken opdrachten en klanten die passen bij jou en jouw expertise. Wij weten dat elke ondernemer en zzp’er anders is. Wij weten waar jij naar op zoek bent en zullen hier zorgvuldig mee om gaan. Hierdoor zorgen wij ervoor dat er altijd een goede match ontstaat tussen ondernemer en opdrachtgever!

Handige voordelen

Als je aan de slag gaat als zzp’er via een bemiddelingsbureau kun je vaak gebruik maken van handige voordelen. Bij Effect Personeelsdiensten hebben we een aantal mooie kortingen op diverse producten en diensten voor jou geregeld. Denk aan kortingen bij verschillende verzekeringen, administratie tools, cursussen en kortingen op gereedschap en bedrijfskleding. Dit zijn de kortingen voor zzp’ers waar je op dit moment van kunt profiteren.

Veel connecties met top werkgevers

Bemiddelingsbureaus hebben veel kennis van de markt en helpen iedere dag verschillende werknemers en ondernemers aan nieuwe opdrachten. Ze zijn ervaren en hebben connecties met diverse bedrijven. Effect Personeelsdiensten heeft connecties met top werkgevers in de regio Twente, Salland en de Achterhoek. Er is altijd wel een opdracht bij jou in de buurt!

Doorwerken aan nieuwe opdrachten

Ook kan je als zzp’er bij een bemiddelingsbureau aangeven wanneer je beschikbaar bent voor een nieuwe opdracht. Als je dit op tijd aangeeft, is de kans groot dat jij na je huidige opdracht direct aan de slag kunt voor een nieuwe klus. Je hoeft dus niet zelf op zoek naar nieuwe opdrachten én je kunt doorwerken. Wel net zo makkelijk!

Tijdsbesparing

Als laatste bespaar je als zzp’er veel tijd. Als je als zzp’er aan het werkt gaat via Effect Personeelsdiensten ben jij geen tijd kwijt aan administratie. Je kunt gratis gebruik maken van ons reversed billing systeem. Jij vult je uren in, wij doen de rest! Daarnaast hoef jij je niet te verdiepen in de regels. Wij zorgen ervoor dat jij altijd werkt met goedgekeurde modelovereenkomsten voor de wet DBA.

Wil je na het lezen van deze voordelen aan de slag al zzp’er? Bekijk dan alle voordelen die Effect Personeelsdiensten te bieden heeft en meld je aan als zzp'er! Toch nog wat meer informatie nodig? Wij vertellen je hier alles over hoe het werken als zzp’er eruitziet.

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).
ZZP

Is werken als freelancer iets voor jou?

3 min16 december 2022

Voordelen werken als zzp'er

2 min30 september 2022
ZZP

ZZP opdrachten via Effect!

2 min27 januari 2021