Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters

Maak job alert

Nieuwste vacatures in je mail

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Dan kan! Selecteer hierboven jouw wensen, dan sturen wij jou wekelijks een mail met nieuwe vacatures!
Toon 61 resultaten
Toon 61 resultaten

ZZP vacatures

Wil jij aan de slag als ZZP’er in de groen, bouw, techniek of infra? Neem dan een kijkje tussen ons brede aanbod ZZP vacatures in de omgeving van Twente, Salland en de Achterhoek.

Divers aanbod ZZP vacatures

Wij beschikken over een enorm divers aanbod ZZP vacatures. Bij ons vind je namelijk ZZP vacatures in allerlei verschillende sectoren, namelijk bouw, techniek, groen en infra. Door het hebben van zo’n diverse aanbod ZZP vacatures, vinden mensen die willen werken als ZZP’er geregeld hun opdracht bij Effect Personeelsdiensten! Neem daarom gerust een kijkje tussen ons aanbod ZZP vacatures. Ben jij nog niet overtuigd van het werken als ZZP’er? Dan vertellen we je hieronder graag waarom werken als ZZP’er zo slecht nog niet is…

Waarom solliciteren op ZZP vacatures?

Er kan aan de hand van ons grote aanbod ZZP vacatures geconcludeerd worden dat de vraag naar ZZP’ers groot is. Echter ziet niet iedereen de voordelen die kunnen voortkomen uit een sollicitatie op een van onze ZZP vacatures. Daarom leggen wij die voordelen van werken als ZZP’er bij deze even haarfijn uit…

  • Eigen keuze.

Dit is misschien wel de belangrijkste beweegreden om te solliciteren op een van onze ZZP vacatures. Als ZZP’er kun je namelijk in vrij grote mate zelf bepalen wat voor werk je gaat doen. Je hebt in eerste instantie geen baas die zegt wat jij moet doen, maar jij kijkt zelf tussen ons aanbod ZZP vacatures en bepaalt zelf wat jou leuk lijkt om te doen.

  • Tijdsgebonden voordelen.

De vrije tijd die gepaard kan gaan met werken als ZZP’er is uiteraard ook een enorm voordeel. Wat langer uitslapen, in het weekend werken in plaats van door de week en zelf je vakantie inplannen? Zo kan jouw leven er zomaar uit gaan zien als je besluit te solliciteren op een van onze ZZP vacatures.

  • Financiële voordelen.

Als je besluit te gaan werken als ZZP’er kun je over het algemeen een hoger uurloon vragen wanneer je in loondienst werkt. Daarnaast kun je ook nog eens recht hebben op belastingvoordeel. Na een sollicitatie op een van onze ZZP vacatures zullen we het hier duidelijk met jou over hebben.

Meer dan ZZP vacatures bij Effect Personeelsdiensten

Maak een keuze tussen een van onze ZZP vacatures, solliciteer en begin. Zo simpel is het. Heb je vragen over een van de ZZP vacatures? Neem dan contact met ons op! Mocht je nog niet overtuigd zijn van een van de ZZP vacatures, kunnen we je misschien op een andere manier helpen. Wij beschikken namelijk over veel meer dan alleen ZZP vacatures. Bij ons ben je ook aan het juiste adres als je in loondienst wilt werken, wat kan resulteren in een vast dienstverband. Kijk bijvoorbeeld eens tussen onze bouwkunde vacatures.