2 min17 mei 2023

Zomervakantie? Tijd om te cashen!

Het is bijna weer zover, zomervakantie! Of je nou op dit moment midden in je examens zit of nog iets langer school hebt. Straks heb jij zeeën van tijd om bij te komen en leuke dingen te doen. Wil jij naast dat chillen ook nog een zakcentje verdienen? Dan hebben wij het leukste vakantiewerk voor jou in de bouw en techniek.

Werk dat past bij jou

Bij Effect Personeelsdiensten hebben wij verschillende mogelijkheden voor scholieren en studenten. Ben je net klaar met je examens? En begin jij in september met een nieuwe studie? Dan ben jij waarschijnlijk op zoek naar een bijbaan of vakantiewerk. Neem jij volgend jaar een tussenjaar? En ben jij op zoek naar een baan voor langere tijd? Ook dan hebben wij de leukste vacatures die passen bij jouw wensen.

Het maakt niet uit naar welke baan je op zoek bent en voor hoelang. Wij helpen je aan een leuke baan voor deze periode. Of je nou aan het werk wilt gaan als magazijnmedewerker, productiemedewerker, als hulp op de bouw of werkplaats, in de groen- of metaalsector of als administratief medewerker. Wij helpen je. Wij zoeken naar een baan die past bij jouw interesses en ambities. Ook weten wij dat jij niet zit te wachten op een baan ver weg. Wij zoeken een baan die dicht bij jou in de buurt is!

Denk jij nou nog steeds: ‘Waarom zou ik aan het werk gaan als er zoveel andere leuke dingen te doen zijn tijdens de zomervakantie?’ Wij vertellen het je:

  • Je verdient een lekker zakcentje, waardoor jij die leuke vakanties en uitjes zo weer terug hebt verdiend;
  • Je kunt bij een bedrijf werken waar jij wat meer van wilt weten;
  • Je bouwt aan je cv en doet al relevante werkervaring op;
  • Het biedt een handige uitkomst, wanneer werken niet te combineren is met je studie;
  • Het is gezellig en je leert veel nieuwe mensen kennen!

Dus, wil jij een lekker zakcentje verdienen? Werkervaring opdoen? Een baan vinden bij jou in de buurt? En werken in de bouw, techniek, groen of infra? Neem contact met ons op! Liever eerst de vacatures bekijken? Bekijk dan onze uitgelichte vacatures!

📩 info@effectwerkt.nl

📲 0541-241200

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Sollicitatiebrief: Mens vs. Machine

2 min28 november 2023

Week van de Werkstress 2023

3 min8 november 2023

Mbo het nieuwe hbo? De toenemende vraag naar vakmensen

2 min3 augustus 2023