Vakantiewerk, bijbaan of gewoon vast aan het werk

Op zoek naar vakantiewerk, werk voor na de examens, tijdens jouw tussenjaar of gewoon als vaste baan? Daar kunnen wij je bij helpen. Lees hieronder meer over de verschillende mogelijkheden. Benieuwd wat voor soort vacatures wij open hebben staan voor jou, bekijk onze uitgelichte vacatures eens. Wil je gewoon even sparren met ons? Dat kan natuurlijk altijd. Stuur ons een mailtje, bel even of kom gewoon eens langs.

Vakantiewerk

Heb jij examens gedaan of heb jij al schoolvakantie? Dan ga je er vast ff tussenuit, een chill-vakantie of toch een weekje Malle? Maar de rest van de vakantie dan? Die wil je vast gebruiken om de kosten van jouw vakantie terug te verdienen en nog een lekker zakcentje op te sparen. Wij kunnen je helpen aan een leuke baan voor deze periode. Of je dit nu liever doet als magazijnmedewerker, productiemedewerker, als hulp op de bouw of werkplaats, in de groen- of metaalsector of als administratief medewerker. Ook snappen we dat je op zoek bent naar een baantje bij jou in de buurt, daar houden we rekening mee. Wij hebben genoeg contacten met allerlei soorten bedrijven. Dus we zullen ongetwijfeld een toffe zomerbaan voor jou kunnen vinden. En doordat je in de bouw of technische sector aan het werk gaat, kunnen we je ook nog eens een mooi salaris bieden. Chill toch! 🙂

Is dit iets voor jou? Laat je gegevens dan achter onderaan de pagina. Bellen of mailen mag natuurlijk ook altijd!

 

Tussenjaar

Een tussenjaar nemen bied jou een mooie kans om wat werkervaring op te doen, nieuwe dingen te leren, je te ontwikkelen en niet geheel onbelangrijk… Een mooi zakcentje bij te verdienen 😉. Steek jij graag de handen uit de mouwen of ben je misschien technisch ingesteld? Dan hebben wij mooie banen voor je in de bouw, techniek, productie, logistiek, groen of infra. Werkervaring heb je niet nodig. Motivatie wel! En tegenover hard werken, staat een mooi salaris 💰.

Heb jij een tussenjaar en ben je op zoek naar een leuke baan? Laat je gegevens dan achter onderaan de pagina. Of bel of mail ons ff!

 

Na de examens

Je hebt je examens gehad en je bent ook nog eens geslaagd. Lekker bezig hoor! En nu… 🤔 Weet je al of je een vervolgstudie gaat doen? Of misschien wil je wel gewoon lekker aan het werk? Je hebt in ieder geval een lange vakantie en je kan je spaarrekening spekken door lekker aan het werk te gaan. Of je dit nu doet om simpelweg geld te verdienen of om te ontdekken waar je interesse ligt. Wij hebben een groot netwerk bestaande uit bedrijven in de bouw en technische sector door heel Twente, Salland en de Achterhoek. Of je nu aan de slag wilt als magazijnmedewerker, productiemedewerker, als hulp op de bouw of werkplaats, in de groen- of metaalsector of als administratief medewerker. Wij hebben vast iets bij jou in de buurt!

Kunnen wij jou verder helpen? Laat je gegevens dan achter onderaan de pagina. Een belletje of mailtje mag natuurlijk ook.

Vaste baan

Vind jij het wel goed geweest wat betreft het schoolleven en wil je gewoon lekker aan de bak? Snappen we. Daar kunnen wij je bij helpen! Als je een diploma op zak hebt, is dit top, maar zonder kunnen we je ook zeker verder helpen. Laat je gegevens achter in het formulier onderaan deze pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. We maken kort kennis met je. We vragen waar jouw interesses liggen en waar je precies naar op zoek bent. Wij hebben genoeg contacten met allerlei soorten bedrijven in de bouw en technische sector. We zullen ongetwijfeld iets vinden wat bij jou past. Misschien is dit je eerste echte ‘volwassen’ baan en is het niet in één keer raak. Geen probleem. Dan probeer je daarna toch gewoon iets anders. Wij gaan er in ieder geval alles aan doen zodat jij op je plek zit!

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Laat dan je gegevens achter, stuur ons een mailtje, bel of kom gezellig langs voor een bakkie! ☕️

 

Effect Leert

Wil jij het beste van beide werelden? Leren, werken en ook nog eens lekker cashen. Snappen we. Ook dat kan via ons geregeld worden! Veel bedrijven zijn op zoek naar leergierige jongeren die de fijne kneepjes van het vak willen leren. Via ons kun je aan de slag bij een leerbedrijf waar jij voorzien wordt van een vaste leermeester die jou graag alles leert. Je gaat vier dagen lekker aan het werk en je hoeft maar een dagje naar school. Is te overzien toch? Bij veel bedrijven krijg je zelfs je schooldag doorbetaald. Super chill, maar daarvoor moet je natuurlijk gewoon hard werken. Aan het eind van de rit heb jij een diploma op zak en een bedrijf waar je gewoon kunt blijven werken als je wilt.

Als dit wat voor jou is stuur dan eens een mailtje, bel ons of kom gewoon een langs. Wil je meer weten over dit traject? Neem dan eens een kijkje op deze pagina!

Uitgelichte vacatures

Laat hier je gegevens achter!

Vakantiewerk, bijbaan of gewoon vast aan het werk?

Ben je klaar met je studie of zit je op dit moment bij huis en ben je op zoek naar vakantiewerk/ een bijbaan? Laat je gegevens achter en wij helpen je aan een leuke (bij)baan, vakantiewerk of leerwerkplek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.