2 min30 september 2022

Voordelen werken als zzp'er

Werken als zzp’er bij Effect Personeelsdiensten

Ben je van plan om te gaan werken als zzp’er? Of twijfel je om te gaan werken als zzp’er? Als zzp’er werk je voor verschillende opdrachtgevers zonder een dienstverband. Dit betekent dat je eigen baas bent en zelf bepaalt hoe en wanneer je opdrachten of projecten uitvoert. Als zzp'er wordt je ook wel freelancer genoemd. Natuurlijk zitten er ook nadelen aan het werken als freelancer. Zo moet je zelf alle zaken regelen. Denk hierbij aan verzekeringen, pensioen en administratie. Deze zaken kosten veel tijd en tijd overhouden voor leuke uitjes en hobby’s zit er soms niet in. Daarom zorgt Effect Personeelsdiensten dat jij als freelancer je alleen hoeft te focussen op je werkzaamheden!

Welke voordelen heb je als je gaat werken als zzp’er?

De voordelen van werken als zzp’er via Effect Personeelsdiensten zijn dat wij de gehele administratie uit handen nemen. Wij zorgen voor:

  • Wekelijkse uitbetaling van jouw facturen
  • Het opstellen van facturen
  • Nieuwe opdrachten waar je aan de slag kunt
  • Een goedgekeurde modelovereenkomst voor de Wet DBA
  • Diverse doorgroeimogelijkheden, zoals het volgen van een opleiding en bijscholing

Doordat wij deze zaken uithanden nemen heb jij tijd over én ben je verzekerd van opdrachten en administratie dat op orde is. Heb je tussendoor een eigen klus? Ook dat is geen probleem! We helpen je graag aan een nieuwe freelance opdracht wanneer het project is afgelopen.

Kortingen voor zzp’ers

Wanneer je gaat werken als zzp’er via Effect Personeelsdiensten profiteer je van diverse kortingen. Deze kortingen zijn zowel voor verschillende producten als diensten. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe partners om ons aanbod voor zzp’er uit te breiden. De kortingen waar je als zzp’er nu gebruik van kunt maken zijn:

  • Tankpas met standaard korting
  • Pon Dealer: scherpe leasetarieven op Volkswagen bedrijfswagens
  • Eén jaar lang gratis e-boekhouden
  • Korting op het bouwen van een website
  • Voordelig gereedschapspakket afgestemd naar jouw vakgebied

Benieuwd welke kortingen wij nog meer aanbieden? Bekijk hier alle kortingen voor zzp’ers.

Werken als zzp’er

Ga werken als zzp’er via Effect Personeelsdiensten in de bouw, techniek, groenvoorziening of infra. Als je wilt werken als zzp'er kun je je inschrijven via het formulier op de website. Je profiteert dan van vele kortingen en voordelen! Wil je eerst wat meer informatie voordat je gaat werken als zzp'er? Bekijk dan hoe je zzp'er wordt via ons startup traject.

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Sollicitatiebrief: Mens vs. Machine

2 min28 november 2023

Week van de Werkstress 2023

3 min8 november 2023

Mbo het nieuwe hbo? De toenemende vraag naar vakmensen

2 min3 augustus 2023