WO’J AN DE GANG IN DE...
 • TECHNIEK
 • BOUW
 • GROEN
 • INFRA

Werken als zzp’er, zo ziet dat eruit! 

Voordelen werken als zzp’er via Effect

Ben je van plan om te gaan werken als zzp’er? Of twijfel je om te gaan werken als zzp’er? Als zzp’er werk je voor verschillende opdrachtgevers zonder een dienstverband. Dit betekent dat je eigen baas bent en zelf bepaalt hoe en wanneer je opdrachten of projecten uitvoert. Natuurlijk zitten er ook nadelen aan het werken als zzp’er. Zo moet je zelf alle zaken regelen. Denk hierbij aan verzekeringen, pensioen en administratie. Deze zaken kosten veel tijd en tijd overhouden voor leuke uitjes en hobby’s zit er soms niet in. Daarom zorgt Effect dat jij als freelancer je alleen hoeft te focussen op je werkzaamheden!

Dit kun je verwachten!

Wanneer je gaat werken als zzp'er ben je naast de dagelijkse werkzaamheden druk met de administratie en andere zaken wat erbij komt kijken. Zo moet je ervoor zorgen dat je voldoende opdrachten binnen haalt, de offertes opgesteld worden én de uitbetaling volgens planning gaat. Tijd overhouden voor leuke uitjes met je gezin, sport of andere hobby's zit er soms niet in. Daarom zorgen wij ervoor dat jij je alleen hoeft te focussen op je werkzaamheden, daar waar jij goed in bent! De administratieve rompslomp nemen wij uit handen. Wij zorgen ervoor dat jouw facturen wekelijks betaald worden én zelfs de factuur opgesteld wordt. Dankzij ons grote aanbod aan opdrachtgevers, hebben wij voldoende nieuwe opdrachten waar je aan de slag kunt. Zo houd jij tijd over en ben je verzekerd van opdrachten en administratie dat op orde is. Werk je als zzp'er via Effect en heb je tussendoor een eigen klus? Geen probleem! Zodra dit project is afgelopen, helpen we je graag aan nieuwe projecten bij jou in de buurt!

Schrijf je in als zzp'er

Welke voordelen heb je als je gaat werken als zzp’er?

De voordelen van werken als zzp’er via Effect zijn dat wij de gehele administratie uit handen nemen. Wij zorgen voor dat:

 • Je lid wordt van onze community en op de hoogte blijft van alle projecten door heel Twente, de Achterhoek en Salland.
 • Jouw factuur voor 100% betaald is binnen een week.
 • Je geen tijd kwijt bent aan administratie. Jij geeft de uren aan ons door, wij regelen de rest!
 • Je altijd werkt met goedgekeurde modelovereenkomsten voor de Wet DBA.
 • Je de mogelijkheid hebt om jezelf verder te ontwikkelen: Je kunt via Effect voordelig opleidingen volgen en je laten bijscholen.

Kortingen als je gaat werken als zzp’er

Omdat wij jou graag dicht bij onze organisatie willen houden, hebben we een aantal mooie kortingen als je gaat werken als zzp’er. Deze kortingen zijn zowel voor diverse producten als diensten. Zo krijg je als je gaat werken als zzp’er korting op verzekeringen, opleidingen, bedrijfskleding, gereedschappen en tankbeurten. Om het aantrekkelijk te houden om te werken als zzp’er, zijn we continu op zoek naar nieuwe partners om ons aanbod met kortingen uit te breiden. Hieronder vind je een aantal van de kortingen waar je op dit moment gebruik van kunt maken als je gaat werken als zzp’er.

 • Tulpenfonds:
  Als je gaat werken als zzp’er zorgt het Tulpenfonds dat je zeker bent van een inkomen bij uitval. Tulpenfonds biedt verschillende arbeidsongeschiktheids- verzekeringen aan die degelijk en betaalbaar zijn.
 • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZEKUR
  Het is belangrijk dat je goed verzekerd op pad gaat. Maak gebruik van 10% korting op een ZEKUR ZZP-verzekeringsbundel zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.
 • Q8 tankpas: tot wel 8 euro korting per tankbeurt.
 • Solar opleidingen: geef jouw ontwikkeling een boost!

Benieuwd welke kortingen wij nog meer aanbieden? Bekijk hier alle kortingen voor zzp’ers.

Ik ben zzp’er - video placeholder image

Werken als zzp’er

Ga werken als zzp’er via Effect in de bouw, techniek, groenvoorziening of infra. Als je wilt werken als zzp’er kun je je inschrijven via het formulier op de website. Je profiteert dan van vele kortingen en voordelen! Wil je eerst wat meer informatie voordat je gaat werken als zzp’er? Bekijk dan hoe je zzp’er wordt via ons startup traject. Benieuwd naar welke opdrachten wij hebben als je gaat werken als zzp’er? Bekijk dan de verschillende zzp opdrachten hieronder.

Klantvriendelijk en behulpzaam. Je wordt snel geholpen en dat is mooi ook qua regeling van contacten. Er wordt echt naar de essentie gekeken. Er is een ruim aanbod aan contacten en bedrijven waar men uit kan kiezen dat het meest geschikt is. Ik kan het starterde ondernemers en ZZP'ers met zekerheid aanbevelen.

Denis

Startende zzp'er
Klantvriendelijk en behulpzaam. Je wordt snel geholpen en dat is mooi ook qua regeling van contacten. Er wordt echt naar de essentie gekeken. Er is een ruim aanbod aan contacten en bedrijven waar men uit kan kiezen dat het meest geschikt is. Ik kan het starterde ondernemers en ZZP'ers met zekerheid aanbevelen.

Denis

Startende zzp'er

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste zzp opdrachten

Schrijf je vrijblijvend in via onderstaand formulier en word op de hoogte gehouden van de nieuwste zzp opdrachten bij jou in de buurt. Wie weet zit er een keer wat voor jou tussen en kun je snel gaan werken als zzp’er. Wij nemen namelijk binnen één werkdag contact met je op om kort kennis te maken en kijken vervolgens naar de mogelijkheden die er voor jou liggen.

Meld je aan als ZZP'er!

Meld je aan als ZZP'er en wij zorgen voor mooie projecten in Twente en de Achterhoek! Voer je persoonlijke gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.