1 min9 december 2022

Effect's top 3: office vacatures

Bij Effect hebben wij veel vacatures openstaan voor functies als timmerman, isolatiemonteur en procesoperator. Maar wist je dat wij naast deze vacatures voor echte vakmensen ook vacatures aanbieden voor professionals in de bouw en techniek? Deze office functies variëren van administratief medewerkers tot aan proces engineers en daarom hebben wij een top 3 gemaakt van de bekendste office vacatures bij Effect!

Werkvoorbereider

Aan het werk als werkvoorbereider in de bouw en techniek? Bij Effect Personeelsdiensten hebben we verschillende werkvoorbereider vacatures online staan. Maar wat doet een werkvoorbereider precies? Een werkvoorbereider is verantwoordelijk voor de voorbereiding en coördinatie van een project. Je zorgt ervoor dat een bouw- of productieproces goed van start gaat. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het inkopen van materialen, het bijhouden van de voorraad, het maken van ontwerpen, het bewaken van de planning, het voorbereiden van alle werkzaamheden en overige administratieve taken. Zoals je ziet een erg afwisselende en diverse functie! Er zijn nog veel meer werkzaamheden die jij kunt gaan uitvoeren als werkvoorbereider, maar dit is vaak afhankelijk van het bedrijf waar je werkt.

De functie werkvoorbereider is erg breed en je kunt bij veel verschillende bedrijven aan het werk. Wij hebben vacatures openstaan voor technisch werkvoorbereider en werkvoorbereider installatietechniek. Liever in de bouw aan het werk? Bekijk dan de vacature werkvoorbereider/ planner!

BIM-Modelleur

Of is een functie als BIM Modelleur misschien iets voor jou? BIM staat voor ‘Bouwwerk Informatie Model’. Dit model omvat alle data die nodig is voor het ontwerpen, bouwen en beheren van bouwwerken. Als BIM Modelleur ben jij bezig met verschillende werkzaamheden, zoals tekenen, coördinatie, selectie en planning. Dit zijn vooral technische taken, maar je gaat ook financiële taken oppakken. Denk hierbij aan de inkoop, het maken van berekeningen en het regelen van benodigdheden op de bouwplaats. Al deze taken gebeuren natuurlijk met behulp van verschillende systemen. Systemen die je als BIM Modelleur kunt gaan gebruiken zijn onder andere Microsoft Office, Revit, Autocad en SketchUp. Natuurlijk kan dit verschillen per bedrijf.

Je bent als BIM Modelleur de spil tussen de opdrachtgever en de productie en dit maakt deze functie ook erg afwisselend en uitdagend! Daarnaast ben je bij sommige bedrijven ook het aanspreekpunt voor de klant en verantwoordelijk voor het contact met de klant. Zo ben je de ene keer op kantoor bezig en ben je de volgende dag buiten op locatie aan het werk. Heb je geen ervaring als BIM Modelleur? Geen probleem, vaak is er de mogelijkheid om opgeleid te worden tijdens het werk. Enthousiast geworden over deze functie? Dan hebben wij enkele BIM Modelleur vacatures online staan die kunnen passen bij jou! Bekijk dan eens de vacatures van BIM Modelleur gevelbouw en BIM Modelleur prefab!

Calculator

Deze functie heeft erg veel weg van de functie werkvoorbereider, maar er zit wel degelijk verschil in! Waar je als werkvoorbereider ook werkzaamheden uitvoert als het bewaken van de planning, ben je als calculator vooral bezig met het calculeren van de benodigde materialen en het opstellen van een begroting. Als calculator ben jij verantwoordelijk voor de materialen en middelen, het berekenen van de kostprijs en vertaal je alle input naar een kwaliteitsgerichte offerte. Een administratieve functie met veel afwisseling! Het mooiste van een functie als calculator is dat je bij veel projecten vanaf de conceptfase betrokken bent, hierdoor kun je meedenken bij het gehele proces. Wil jij aan de slag als calculator? Bekijk dan onze vacatures voor calculator installatietechniekcalculator interieurbouw en de vacature voor junior calculator!

Nu ben jij helemaal op de hoogte van de bekendste office vacatures van Effect! Heb jij een functie of vacature gezien die past bij jou? Solliciteer dan vrijblijvend en wij nemen contact met je op! Naast de functies die zijn uitgelicht, hebben we nog veel meer office vacatures bij Effect! Bekijk al onze office vacatures of neem contact met ons op via 0541-241200 of mail naar info@effectwerkt.nl. Hopelijk spreken wij je snel!

Bekijk als onze office vacatures

Voor professionals zoals jij!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Sollicitatiebrief: Mens vs. Machine

2 min28 november 2023

Week van de Werkstress 2023

3 min8 november 2023

Mbo het nieuwe hbo? De toenemende vraag naar vakmensen

2 min3 augustus 2023