Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters

Maak job alert

Nieuwste vacatures in je mail

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Dan kan! Selecteer hierboven jouw wensen, dan sturen wij jou wekelijks een mail met nieuwe vacatures!
Toon 2 resultaten
Toon 2 resultaten

Office vacatures

Heb jij een passie voor financiën en administratie? Word jij blij van cijfers? Dan hebben wij de office vacatures voor jou! Je gaat geen uitdaging uit de weg en kunt nauwkeurig te werk gaan. Jij bent klantgericht, zelfstandig, weet je van aanpakken en ben je communicatief sterk. Wij hebben verschillende office vacatures, er zit vast een geschikte tussen voor jou!

De taken die je kunt gaan uitvoeren zijn erg verschillend. Zo kun je bezig zijn met het opstellen van rapporten, teksten controleren, facturen opmaken en versturen en de uitgaven en ontvangsten verwerken. Bekijk de verschillende office vacatures en kom erachter wat past bij jou!

Welke banen zijn er binnen de office vacatures?

Wij hebben verschillende office vacatures online staan. Je kunt aan het werk gaan als financieel administratief medewerker, als medewerker salarisadministratie, maar ook als assistent controller. Een erg variërend vakgebied dus!

Welke competenties heb je nodig binnen de office vacatures?

De office sector is erg divers. Maar er zijn een aantal competenties die belangrijk zijn. Zo moet je nauwkeurig te werk kunnen gaan, klantgericht zijn en informatie kunnen analyseren.

Waar werk je in de office sector?

Je kunt bij veel verschillende bedrijven aan het werk. Wij bieden vacatures aan in de bouw, groen, techniek en infra. Veel verschillende opties dus! Je werkt op kantoor en bent samen met je collega’s bezig met de werkzaamheden.

Waarom werken in de office sector?

Het werk is elke dag anders. Je hebt diverse werkzaamheden die elke dag kunnen verschillen. Zo ben je de ene dag bezig met het beantwoorden van telefoontjes en verwerk je de post, en ben je de andere dag bezig met het bijhouden van dossiers en het controleren van formulieren. Je bent duidelijk met uiteenlopende taken bezig en bent een onmisbare schakel. Iets wat dit beroep zo uitdagend maakt!