3 min14 april 2023

Effect’s top 3: groen en infra vacatures

Naast het bemiddelen van medewerkers naar de bouw en techniek, bemiddelen wij ook in de groen en infra sector. Wil jij lekker in de buitenlucht werken? Dan hebben wij diverse vacatures in de groen en infra waar jij uit kunt kiezen. Wil jij graag aan het werk in de groen en infra? Maar nog geen idee wat bij je past? Dan kunnen wij je helpen. Wij hebben de bekendste groen en infra vacatures van Effect voor je op een rijtje gezet!

Hovenier groot-groen

Een populaire en veelvoorkomende vacature in de groensector is die van hovenier groot-groen. Maar wat doet een hovenier groot-groen eigenlijk? Een hovenier groot-groen is een vakman of vakvrouw die bezig is met het aanleggen en onderhouden van groenvoorzieningen. Het gaat hierbij om grotere projecten, zoals parken, plantsoenen, bermen en groenstroken langs wegen. Als hovenier groot-groen ben je verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden, zoals snoeien, beplantingen, herbeplantingen, het aanleggen van tuinen en parken en machinale werkzaamheden waaronder maaien en spuiten. Als hovenier groot-groen beschik jij over groene vingers en heb jij veel kennis van bomen en planten. Je weet welke platen geschikt zijn voor bepaalde locaties en weersomstandigheden. Je werkt in de buitenlucht en hebt veel contact met klanten en opdrachtgevers. En wist je dat je als hovenier groot-groen ook in de wintermaanden aan het werk kunt? Vaak zijn er zoutstrooiprojecten waar jij aan mee kunt werken. Dus jij hoeft niet bang te zijn dat je in de wintermaanden stil zit!

Is werken als hovenier groot-groen iets voor jou? Bekijk dan snel onze vacatures voor hovenier groot-groen en ontdek de mogelijkheden!

Hovenier

Is het hebben van alleen ‘groene vingers’ niet meer genoeg voor jou? En wil jij liever aan de slag met kleinere projecten? Dan is een baan als hovenier iets voor jou! Het verschil met hovenier groot groen is dat je als hovenier vaak aan kleinere projecten werkt, zoals bij particulieren. De werkzaamheden die je als hovenier gaat uitvoeren zijn onderhoudende, machinale en renovatiewerkzaamheden, zoals snoeien, (her)beplanting, grondwerk, uitzetten van hoogtes, aanleggen van beregeningsinstallaties en het plaatsen van bestratingen en schuttingen. Een erg afwisselende functie dus!

Ben je enthousiast geworden over de functie van hovenier? Neem dan snel een kijkje bij onze verschillende hovenier vacatures.

Grondwerker

Ook is de functie als grondwerker een bekende vacature bij Effect Personeelsdiensten. Als grondwerker werk je aan de aanleg van leidingen, kabels, rioleringen en andere infrastructuur. Je bent een belangrijke schakel in het proces van grondverzet en de aanleg van ondergrondse constructies. De werkzaamheden van een grondwerker zijn erg divers. Je bent verantwoordelijk voor werkzaamheden, zoals het assisteren bij graafwerkzaamheden, het leggen van leidingen en kabels, het afwerken van de grond en het aanbrengen van verharding. Als grondwerker moet je goed kunnen samenwerken met andere vakmensen, zoals machinisten en stratenmakers. De werkzaamheden vragen om veel fysieke inspanning en het werk moet nauwkeurig gebeuren. Ook vind je het niet erg om te werken in verschillende weersomstandigheden.

Aan de slag als grondwerker? Bekijk dan al onze verschillende grondwerker vacatures op onze website. Wil je graag aan het werk als grondwerker? Maar heb je weinig of geen ervaring? Geen probleem! Bekijk dan onze assistent grondwerker vacatures.

Nu ben jij helemaal op de hoogte van de bekendste groen en infra vacatures van Effect! Heb jij een functie of vacature gezien die past bij jou? Solliciteer dan vrijblijvend en wij nemen contact met je op. Naast de functies die zijn uitgelicht, hebben we nog veel meer groen en infra vacatures bij Effect. Bekijk al onze groen en infra vacatures of neem contact met ons op via 0541-241200 of mail naar info@effectwerkt.nl. Hopelijk spreken wij je snel!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Sollicitatiebrief: Mens vs. Machine

2 min28 november 2023

Week van de Werkstress 2023

3 min8 november 2023

Mbo het nieuwe hbo? De toenemende vraag naar vakmensen

2 min3 augustus 2023