Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters
Toon 15 resultaten
Toon 15 resultaten

Grondwerker vacatures

Houd jij van lekker actief werken in de buitenlucht? Ga dan aan de slag als grondwerker! Je bent als grondwerker bezig met graaf- en grondwerkzaamheden. Je doet dit bijvoorbeeld zodat kabels en buizen kunnen worden aangelegd en voor groenvoorzieningen. Je plaatst beschoeiingen, lantaarnpalen en damwanden. Je houdt als grondwerker het overzicht en assisteert je collega’s. Zo werk je samen met de kraanmachinist en geef je hem aanwijzingen. Bekijk onderstaande grondwerker vacatures en misschien zit er wel een vacature tussen die past bij jou!

Elke maandag nieuwe vacatures in je mail?

Niet gevonden wat je zoekt?

  • We sturen je 1 keer per week nieuwe vacatures;
  • op basis van jouw zoekopdracht;
  • alleen mail bij nieuwe vacatures.

Grondwerker vacatures in regio Twente en Achterhoek.

Onze grondwerker vacatures zijn afkomstig van werkgevers die gevestigd zijn door heel Twente en de Achterhoek. Door de omvang van het aanbod en de diversiteit, kunnen wij mensen die graag aan de slag willen als grondwerker vrijwel altijd wel met één van de grondwerker vacatures blij maken. Door te solliciteren op een van onze grondwerker vacatures kun jij aan de slag bij mooie werkgevers uit Twente. Deze werkgevers zijn gevestigd in Oldenzaal, Zwolle, Hardenberg, Almelo, Dedemsvaart, Lemelerveld en Raalte. Zoals eerder aangegeven zijn er ook diverse grondwerker vacatures beschikbaar uit de Achterhoek. Deze werkgevers zijn gevestigd in Ruurlo, Lochem, Zelhem en Borculo.

ZZP Grondwerker vacatures

Door te solliciteren op een van onze grondwerker vacatures is er de mogelijkheid om uiteindelijk een vast contract te krijgen. Er zijn echter mensen die niet graag langdurig bij een bedrijf willen blijven, maar wel interesse hebben in grondwerker vacatures. Voor deze mensen bieden wij de oplossing: ZZP grondwerker vacatures. Als ZZP grondwerker kun jij aan de slag met mooie projecten in Regio Twente, Salland en de Achterhoek. Wij bieden namelijk ZZP grondwerker vacatures aan die afkomstig zijn van bedrijven uit Almelo, Raalte en Ruurlo. Wil jij meer informatie over onze (ZZP) grondwerker vacatures? Neem dan contact met ons op!

Redenen om te solliciteren op grondwerker vacatures

Er zijn tal van redenen om te solliciteren op een van onze grondwerker vacatures. Geen dag is hetzelfde en je bent heerlijk in de buitenlucht aan het werk. Dit is waarschijnlijk voor jou geen verrassing als je op zoek bent naar grondwerker vacatures. Maar wat bieden wij nog meer? Ten eerste bieden wij een mooi salaris dat varieert van €2.500 tot €3.500, afhankelijk van jouw ervaring en kwaliteiten. Voor de ZZP grondwerker vacatures geldt een uurloon van €36 tot €40. Als jij geen ZZP’er bent, is het tweede voordeel dat je uitzicht hebt op een vast contract bij een mooi bedrijf. Tenslotte zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend. Denk hierbij aan een gunstige pensioenregeling, prestatie beloning en reiskostenvergoeding.