3 min8 februari 2023

Effect's top 3: bouw vacatures

Heb jij twee rechterhanden? En ben jij een echte vakman of vakvrouw? Dan hebben wij een aantal mooie vacatures voor je op een rij gezet! Ook voor de bouwsector hebben wij een top 3 gemaakt van onze bekendste vacatures. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Lees dan snel verder!

Medewerker prefab

Een van onze bekende bouw vacatures is medewerker prefab. Maar wat doet een medewerker prefab eigenlijk? Prefab bouwen is een proces in de bouw waar materialen vooraf in een fabriek tot grote elementen worden gemonteerd. Deze kunnen pasklaar worden getransporteerd naar de bouwplaats en worden daar in elkaar gezet. Als medewerker prefab ben jij bezig met het maken van producten voor de woning- en utiliteitsbouw. De werkzaamheden die jij uit kunt gaan uitvoeren zijn het verzendklaar maken van materialen, afmonteren van de houtskeletbouw-elementen en het uitvoeren van houtbewerkingen. De werkzaamheden die je uit gaat voeren zijn afhankelijk van je functie. Ga aan het werk als montagemedewerker, productiemedewerker of als assemblagemedewerker. Als montagemedewerker prefab ben je vooral bezig met het op maat zagen van onderdelen volgens de tekeningen en ben je bezig met het monteren van isolatiemateriaal. Een productiemedewerker prefab is verantwoordelijk voor het verrichten én het uitvoeren van voorkomende houtbewerkingen. Als assemblagemedewerker prefab maak je materiaal verzendklaar en bevestig je plaat-, hang- en sluitwerk.

Ben jij een gedreven werker en op zoek naar een afwisselende bouw vacature? Bekijk dan als onze medewerker prefab vacatures op onze website!

Zonnepanelen monteur

Als zonnepanelen monteur ben je bezig met het installeren, onderhouden en repareren van zonnepanelen. Je kunt dit doen op daken van huizen, kantoren, fabrieken en andere grote gebouwen. De ene keer ben je aan het werk bij een particuliere woning en de volgende dag ben je bezig met het installeren van 100 panelen bij een groot bedrijf. Je bent als zonnepanelen monteur altijd buiten en op verschillende plekken aan het werk. Een erg afwisselende functie dus! Op je werkdag zul je onder andere helpen met het installeren van omvormers en het toevoegen van groepen aan de meterkast. Zelf ben je voornamelijk bezig met het daadwerkelijk leggen van de zonnepanelen. Heb je nog geen ervaring als zonnepanelen monteur? Ga dan aan de slag als junior monteur zonnepanelen! Je wordt dan intern opgeleid door je collega’s die je alle fijne kneepjes van het vak leren. Naast onze zonnepanelen monteur vacatures hebben wij ook enkele zzp monteur zonnepanelen vacatures online staan.

Bouwtimmerman

Of past een functie als bouwtimmerman bij jou? Als bouwtimmerman ben je bezig met het construeren, repareren en monteren van bouwwerken. Je werkzaamheden zijn afhankelijk van de functie die je uitvoert. Zo kun je aan het werk gaan als werkplaatstimmerman, allround timmerman en als onderhoudstimmerman. Je bent namelijk als werkplaatstimmerman bezig met het verzendklaar maken van producten. Je timmert prefab wanden en daken en bent bezig met het afmonteren van verschillende producten in de werkplaats. Als onderhoudstimmerman ben je verantwoordelijk voor onderhoudswerk en reparatie bij particulieren en bedrijven. Je bent dus in tegenstelling tot de werkplaatstimmerman op veel verschillende locaties aan het werk. Als allround timmerman ben je zowel bezig met het op maat zagen van houten materialen als repareren, monteren en controleren van constructies. Een erg afwisselende functie dus! Past de functie als bouwtimmerman bij jou? Bekijk dan al onze werkplaatstimmerman, onderhoudstimmerman en allround timmerman vacatures op de website! Al veel ervaring opgedaan als bouwtimmerman? En ben je voor jezelf begonnen? Bekijk dan onze zzp timmerman vacatures. Ook als je nog geen ervaring hebt als bouwtimmerman hebben wij mooie leerling timmerman vacatures online staan!

Lijkt je het leuk om te werken in de bouwsector? Maar staat er geen passende functie tussen? Neem dan een kijkje tussen al onze bouwkunde vacatures en misschien vind je een bouw vacature die past bij jou! Of kom eens langs voor een gesprek, dan kijken we samen welke functie goed bij jou past! Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen via info@effectwerkt.nl of bel ons op 0541-241200. Hopelijk spreken wij je snel!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Sollicitatiebrief: Mens vs. Machine

2 min28 november 2023

Week van de Werkstress 2023

3 min8 november 2023

Mbo het nieuwe hbo? De toenemende vraag naar vakmensen

2 min3 augustus 2023