Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters
Toon 200 resultaten
Toon 200 resultaten

Bouwkunde vacatures

Heb jij twee rechterhanden? En ben jij een echte vakman of vakvrouw? Dan hebben wij de geschikte vacatures voor jou! Wij hebben verschillende bouwkunde vacatures, zoals vacatures voor werkplaatstimmerman, stukadoor, leerling keukenmonteur en kozijnmonteur binnendienst. Benieuwd welke vacatures wij nog meer hebben? Bekijk hieronder het brede aanbod bouwkunde vacatures van Effect Personeelsdiensten! Ga snel aan de slag in Twente, Salland of de Achterhoek, wij reageren binnen 1 werkdag.

Elke maandag nieuwe vacatures in je mail?

Niet gevonden wat je zoekt?

  • We sturen je 1 keer per week nieuwe vacatures;
  • op basis van jouw zoekopdracht;
  • alleen mail bij nieuwe vacatures.

HBO bouwkunde vacatures

Heb jij je HBO diploma (bijna) binnen en ben je op zoek naar bouwkunde vacatures? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse HBO bouwkunde vacatures waardoor jij na je studie snel aan de slag kunt in de bouwkunde! Ons aanbod bouwkunde vacatures bestaat uit uiteenlopende functies voor zowel de beginnende werker als de ervaren werker in de bouwkunde. Denk hierbij aan functies als bouwkundig engineer, modelleur, werkvoorbereider en zelfs projectleider! Tevens bieden deze HBO bouwkunde vacatures uitstekende salarissen, waarbij je kunt denken aan €2.000 (laag) tot zelfs €5.500 per maand.

MBO bouwkunde vacatures

Mensen die een bouwkundige opleiding op het MBO hebben afgerond kunnen rekenen op veel vraag naar werk. Dit is te zien aan ons aanbod MBO bouwkunde vacatures. Wij beschikken namelijk over een enorm groot en divers aanbod MBO bouwkunde vacatures. Zo kun je bij ons aan de slag als timmerman, schilder, monteur, houtbewerker en nog veel meer! Er zijn zoveel MBO bouwkunde vacatures beschikbaar dat het zeker de moeite waard is om een kijkje te nemen. We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over een van de MBO bouwkunde vacatures. Als dit het geval is, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Wij beantwoorden graag al jouw vragen of opmerkingen over onze MBO bouwkunde vacatures.

BBL bouwkunde vacatures

Tegelijk leren en werken in de bouwkunde? Ook dat kan via Effect Personeelsdiensten! We hebben verschillende BBL bouwkunde vacatures van bedrijven die jou graag zien komen. Tussen onze BBL bouwkunde vacatures zul je functies vinden als BBL timmerman, machinaal houtbewerker, metselaar, schilder en stukadoor. Staat het BBL-traject dat jij graag zou willen volgen er niet tussen? Doe dan een open sollicitatie! Dan gaan we samen kijken naar jouw wensen en behoeften en proberen een BBL traject te vinden dat perfect bij jou past.

LBO bouwkunde vacatures

Als je een LBO-diploma op zak hebt en lekker aan het werk in de bouwkunde wil, dan moet je hier zijn. Wij beschikken namelijk over een mooi aanbod LBO bouwkunde vacatures. Functies die jij mogelijk kunt bekleden zijn onder andere monteur zonnepanelen, dakdekker, timmerman of meubelmaker. Onze LBO bouwkunde vacatures bieden tevens mooie salarissen, die variëren van €2.000 tot €3.500! Dit is uiteraard afhankelijk van de functie en jouw ervaring. Zit er niks tussen de LBO bouwkunde vacatures en ben je benieuwd naar ons volledige aanbod LBO vacatures? Neem dan een kijkje op onze website en vind de LBO vacature die bij jou past!