2 min28 oktober 2019

‘Wij bieden toekomstperspectief!’, maar wat bedoelen wij hiermee?

We schreeuwen het allemaal: ‘Wij bieden toekomstperspectief!’, maar wat bedoelen wij hiermee?

Wanneer je op zoek bent naar een baan wil je bij een nieuwe functie graag zekerheid voor in de toekomst zien. Ook wil je dat je jezelf kunt ontwikkelen. Je wilt een baan voor de toekomst, niet voor een onzekere tijd. Uitzendbureaus zijn ook niet van gisteren, zij weten dit. Dus wat schreeuwt ieder uitzendbureau wanneer zij vacatures plaatsen: ‘Wij bieden toekomstperspectief!’. Wij als Effect doen dit ook, heel leuk natuurlijk, maar wat betekent ‘toekomstperspectief’ nou in onze ogen en hoe maken wij dit waar?

Allemaal hetzelfde verhaaltje

Wij zien arbeidsbemiddeling als beste omschrijving voor de dienst die Effect uitvoert. De schakel tussen werkzoekenden en werkgevers. Tegenwoordig is het moeilijk om er bovenuit te springen met de vele aanbieders van banen. Mensen willen uiteindelijk toch dingen weten als: wat ga ik verdienen, wat biedt deze baan mij, hoe is de werksfeer. En de antwoorden daarop zijn veelal hetzelfde en worden klakkeloos bij vacatures geplaatst: ‘Wij bieden toekomstperspectief, een goed salaris’ etc.

Beloftes moet je nakomen

Zoals eerder genoemd maken ook wij deze beloftes, maar hoe maken wij deze waar? Ons voornaamste doel is het begeleiden van werkzoekenden naar een baan met zekerheid van inkomen, persoonlijke groei en heel belangrijk: een baan voor de lange termijn. Wij vermijden hetgeen wat menig ander uitzendbureau doet, het uitzenden van arbeiders voor korte periodes. Wij zijn er dan ook trots op wanneer bedrijven uiteindelijk onze medewerkers vast overnemen.

Om meer zekerheid op een baan voor de lange termijn te geven hebben wij bijvoorbeeld veel functies waarbij een diploma niet per se nodig is. Het vak kan door opleiding, cursus of interne begeleiding aangeleerd worden. Op deze manier investeren wij samen met onze klanten in waardevolle medewerkers. Zit je alsnog niet helemaal op je plek om wat voor reden dan ook, dan kijken wij dezelfde dag nog naar nieuwe mogelijkheden. Dit alles doen wij om jou zekerheid te geven.

Ben jij op zoek naar een baan met ‘toekomstperspectief’? 😉 Neem dan een kijkje tussen onze vacatures of neem contact op via 0541 24 12 00.

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Sollicitatiebrief: Mens vs. Machine

2 min28 november 2023

Week van de Werkstress 2023

3 min8 november 2023

Mbo het nieuwe hbo? De toenemende vraag naar vakmensen

2 min3 augustus 2023