2 min20 mei 2020

Wat maakt het werken als intercedent bij Effect nu zo leuk?

We vroegen het onze enthousiaste en gedreven collega - intercedent team Bouw - Jeffrey Heithuis!

Wat maakt het werken als intercedent bij Effect nu zo leuk?
Naast het harde werken bij Effect is er altijd ruimte voor voldoende humor en ongein! Het team bestaat uit gedreven jonge mensen die voor elkaar door het vuur gaan, regelmatig vinden er leuke activiteiten plaats die de sfeer binnen het team uiteraard alleen maar ten goede komt.

Wat maakt Effect anders dan andere personeelsbemiddelingsbureaus?
Binnen Effect verbeeld niemand zich wat, iedereen werkt hard en de Twentse nuchterheid staat bij ons hoog in het vaandel. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg! Op deze manier proberen we ook te communiceren/om te gaan met onze kandidaten en opdrachtgevers, je merkt gewoon dat dit enorm gewaardeerd wordt.

Hoe ziet een werkdag bij Team Bouw eruit?
We starten om 8.00 uur met het afstruinen van de vacaturebanken, dit gebeurd natuurlijk onder het genot van een verse bak koffie. Nadat de vacaturebanken afgezocht zijn gaan we proberen kandidaten te begeleiden naar nieuwe werkgevers en pakken we lopende zaken op. We proberen regelmatig contact te onderhouden met kandidaten en opdrachtgevers om exact te weten wat er gaande is.

Naast het plaatsen van nieuwe kandidaten zijn we er uiteraard ook voor vraagstukken/problemen vanuit kandidaten en opdrachtgevers. Na de eerste bak koffie om 8.00 uur op de bouwafdeling is het voornamelijk erg belangrijk dat je het standaard koffie moment van 08.30, 10.30 en 14.30 uur niet mist!! Tussen de middag wordt er fanatiek gestreden rondom de pingpongtafel, de biljarttafel of aan het dartbord. Op vrijdagmiddag sluiten we gezamenlijk de week af onder het genot van een borrel!

Wat maakt Team Bouw tot een top team?
De sfeer binnen het team maakt dat team Bouw echt een top team is! Iedereen werkt erg hard en op zijn tijd is er voldoende ruimte voor gekkigheid! Binnen het team wordt er snel geschakeld tussen verschillende vraagstukken waarbij communicatie erg belangrijk is. Dit verloopt altijd vlekkeloos, vandaar dat de Twentse nuchterheid ook hoog in het vaandel staat. Je moet wat voor elkaar over hebben en alles moet je tegen elkaar kunnen zeggen.

Welke ‘ingrediënten’ heeft iemand nodig die als intercedent bij Effect aan de slag kan gaan?
Als intercedent moet je communicatief vaardig zijn, je moet snel kunnen schakelen en het is belangrijk dat je weet wat er speelt bij je opdrachtgever/kandidaat. Binnen Effect is het daarnaast erg belangrijk dat je ‘nuchter’ bent, tegen een beetje ongein kunt en makkelijk communiceert!

Denk jij dat jij ons team goed kan versterken? Dan zijn wij benieuwd naar jou!

Werken bij Effect

Kom bij de club!

Waarom Effect?

Dit is waarom Effect bij jou past!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Sollicitatiebrief: Mens vs. Machine

2 min28 november 2023

Week van de Werkstress 2023

3 min8 november 2023

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

5 min31 oktober 2023