Dit is waarom Effect bij jou past!

Kies je voor Effect, dan kies je voor een portie gezonde Twentse nuchterheid. ‘Doe je normaal, dan doe je al gek genoeg’. Wij geloven erin dat we met deze mentaliteit vraag en aanbod op de arbeidsmarkt op de beste manier bij elkaar kunnen brengen. Wat dat voor jou als medewerker betekent?

Voelt als thuiskomen
Ben je toevallig in de buurt? Dan kom je toch even binnenwandelen! Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Heb je een vraag m.b.t. je contract, het invullen van de uren of iets anders? Geen vraag is voor ons te gek. Je eigen contactpersoon legt dit je graag uit, natuurlijk onder het genot van een goede bak koffie. Want de koffie hier moet je geproefd hebben!

We spreken dezelfde taal
Zeg maar gewoon ‘je’ hoor! Daarnaast kunnen we gerust lange gesprekken voeren over je werk. Onze mensen intern weten namelijk door hun branchespecialismen de ins en outs van jouw mooie vak! Wij leggen onze focus op de bouw, techniek en office. Maar daarnaast bieden wij ook banen aan in de logistiek, groen en infra. Op basis van de wensen en mogelijkheden bepalen wij in welke richting we werk gaan zoeken voor jou. Wel of geen diploma en/of werkervaring, er zijn mogelijkheden genoeg!

Jouw veiligheid staat voorop
Wij doen er alles aan om te zorgen dat jij jouw werkzaamheden veilig kunt uitvoeren. Denk daarbij aan werkkleding, goed gereedschap en andere PBM’s passend bij jouw functie. We hebben het dan over PBM’s van zeer goede kwaliteit. Wanneer je PBM’s nodig hebt, kun je dit aangeven bij je contactpersoon en wij regelen het!

Intern opgeleid worden
Heb je geen ervaring in een bepaalde functie, maar heb jij ambitie en de wil om te leren? Bij een aantal van onze opdrachtgevers in Twente & de Achterhoek krijg je de kans om intern opgeleid te worden of je volgt een inwerktraject waarin je wordt klaargestoomd om zelfstandig aan het werk te gaan. In veel vacatures wordt gevraagd om enige ervaring, maar ook dan moet je als starter de gok wagen en solliciteren op deze vacatures. Het gaat om jouw kwaliteiten en persoonlijkheid. Word intern opgeleid door een organisatie waar jij de mogelijkheid krijgt om door te groeien. Daarnaast geven wij jou de mogelijkheid vakgerichte cursussen en/of opleidingen (gratis) te volgen om jouw kennis bij te spijkeren, maar denk ook aan het behalen van benodigde certificaten, zoals een VCA.

Meer informatie

Zo verloopt het sollicitatie- en werkproces

Onze aanpak!
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Wanneer je solliciteert via Effect

Dit kun je verwachten:
  • Nadat je de sollicitatie hebt verstuurd, nemen we contact met je op om kort kennis te maken. Waar ben jij naar op zoek en wat zoekt onze opdrachtgever? Wanneer er mogelijkheden liggen plannen we snel een afspraak in!
  • Dankzij de getroffen maatregelen i.v.m. het coronavirus is het mogelijk op bij ons op de vestiging te komen. Tijdens de intake filteren we jouw wensen en kwaliteiten en nemen we jouw cv door. We leggen een aantal bedrijven aan je voor. Ben je enthousiast? Dan stellen we je voor aan onze opdrachtgever(s).
  • Hoe de kennismaking met de opdrachtgever eruit zal zien, wordt besproken met jouw contactpersoon van Effect. Hoe dan ook: wees goed voorbereid en laat zien wat je in huis hebt, zodat jij die nieuwe werkuitdaging te pakken krijgt!