3 min28 oktober 2019

Waarom stagelopen bij Effect Personeelsdiensten net even anders is dan anders

Onze afstudeertopper Demi aan het woord

Er is een tijd van komen er is een tijd van gaan en helaas komt deze tijd er ook voor onze afstudeertopper Demi aan. Demi begon haar afstudeerstage in februari en zal binnenkort haar afstudeeropdracht met trots gaan verdedigen, want trots mag ze zeker zijn! Naast haar afstudeeropdracht is ze ook van zeer toegevoegde waarde geweest voor ons team. Onder andere de mooie foto’s en video’s die je voorbij ziet komen zijn mede mogelijk gemaakt door haar. Maar wat vond ze nu eigenlijk van haar afstudeerperiode bij Effect Personeelsdiensten? We stelden haar een aantal kritische vragen:

Wat vond je van jouw tijd bij Effect Personeelsdiensten?

“ Bij Effect Personeelsdiensten heb ik een hele leuke tijd gehad, waarin ik onderdeel heb mogen zijn van het team. Wanneer ik hulp nodig had, kon ik bij iedereen terecht en de sfeer op de verschillende afdelingen is erg leuk en lekker gemoedelijk. Ik vind het ook erg fijn dat iedereen lekker Twents is, die nuchterheid die hier is kan ik zeker waarderen. ”

Wat was in het kort jouw afstudeeropdracht en ben je trots op het eindresultaat?

“ Ik heb onderzoek gedaan naar de trends en nieuwe mogelijkheden op het gebied van recruitment marketing. Ik heb hierbij onder andere gekeken naar het inzetten van video voor werving en ik heb zelf ook video’s gemaakt. Dit was erg leuk om te doen, je kunt bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken nemen. Ik heb voor Effect een adviesrapport gemaakt waarin ik advies geef over de resultaten van mijn onderzoek en hier ben ik dan ook erg trots op.

Wat heb je geleerd tijdens je afstudeerstage bij Effect Personeelsdiensten?

“ Wat ik heb geleerd tijdens mijn afstudeerstage is dat ik niet bang hoef te zijn om dingen te vragen of feedback te krijgen. Dit was dan ook nooit een probleem en zo heb ik veel kunnen leren. “

Wat ga je het meest missen hier? En wat absoluut niet?

“ Wat ik het meest ga missen is de gezelligheid hier. Iedereen is altijd in voor een grapje en een beetje ouwehoeren op z’n tijd. Een keer een prop papier tegen je hoofd aan krijgen, is dan ook geen uitzondering. Wat ik absoluut niet ga missen, zijn de piraten hits op de vrijdag. Na 100 keer hetzelfde nummer voorbij horen komen (wat ik nu kan meezingen), ben je dat wel zat, haha! ”

Wat maakt het afstuderen en stagelopen bij Effect Personeelsdiensten net even anders dan anders?

“ Wat het anders maakt om hier stage te lopen is de vrijheid die je krijgt. Wanneer je een idee hebt, kun je dat zonder probleem aandragen en dan is de kans groot dat ze er daadwerkelijk wat mee doen. Daarnaast is het fijn dat je wordt gezien als een medewerker van het bedrijf in plaats van een stagiaire. ”

Ook op zoek naar zo’n leuke afstudeer/stageplek?

Volg jij op dit moment een studie richting Media, Informatie & Communicatie, Personeel en Arbeid, Commerciële Economie of financieel medewerker en zoek je een afstudeer/stageplek zoals Demi beschrijft? Aarzel dan niet om ons te contacten!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Sollicitatiebrief: Mens vs. Machine

2 min28 november 2023

Week van de Werkstress 2023

3 min8 november 2023

Mbo het nieuwe hbo? De toenemende vraag naar vakmensen

2 min3 augustus 2023