3 min28 oktober 2019

Maak kennis met onze nieuwe collega’s!

Ons team is uitgebreid met drie enthousiaste nieuwe dames! Ik stel jullie voor aan Karlijn Nijenkamp, Marlon Stege en Luka Janné. Karlijn is te vinden op de techniek afdeling, Marlon op de Bouw afdeling en Luka bij de marketing.  Wanneer zij bij Effect zijn, zijn zij natuurlijk druk met hun werk. Maar wat spoken zij in hun vrije tijd uit, en met welk liedje zingen zij altijd volmondig mee?

Stel je eens voor. Wie ben je, hoe oud ben je en waar ben je woonachtig?

Karlijn: Ik ben Karlijn Nijenkamp, 26 jaar en ik woon in Bornerbroek. Sinds 1 augustus ben ik werkzaam bij Effect.

Luka: Ik ben Luka Janné, 19 jaar oud en woon in het kleine maar fijne Vasse.

Marlon: Hey hoi. Ik ben Marlon Stege, 24 winters jong en woonachtig in Saasveld.

 

Wat doe je het liefst naast je werk? Wat zijn je favoriete bezigheden?

Karlijn: Naast mijn werk sport ik graag. Een potje squash, avondje bodypump en hardlopen.

Uiteraard leuke dingen doen met vriendinnen en ik mag graag een speciaal biertje drinken.

Luka: In de avonduurtjes en in het weekend ben ik aan het paardrijden, hardlopen of aan het schilderen. Daarnaast ben ik ook actief bij de toneel, scouting en carnaval. En de overige tijd spendeer ik graag aan de nodige biertjes drinken met vrienden 😉.

Marlon: Naast mijn werk mag ik in mijn vrije tijd graag tennissen of bij de sportschool een groepsles bodypump volgen. In het weekend kun je mij regelmatig bij Bruins vinden (of ergens anders) en vind ik het leuk om een hapje te eten en een drankje te drinken met vrienden.

 

Stel, we gaan met een personeelsuitje naar de karaokebar. Welk liedje kun jij volmondig meezingen?

Karlijn: Ik zet mij zelf niet zo graag voor schut, maar als ik dan moet kiezen: All I want for Christmas is you.

Luka: Paradise by the dashboardlight, en ja daarbij doe ik beide stemmen, en nee dat is niet plezierig om naar te luisteren.

Marlon: Nou, ik hoop dat dat niet het geval hoeft te zijn (is ook beter voor iedereen), maar als het dan toch ver moet komen zing ik vrijwel alles mee wat ik ken.

 

Poolen of een potje darten? Of maak je toch liever een wandeling?

Karlijn: Eigenlijk een potje darten, maar ik kies toch vaak voor de wandeling.

Luka: Aangezien ik op de gezonde tour probeer te gaan, ga ik meestal wandelen, maar ik vind een potje poolen eigenlijk ook wel heel leuk.

Marlon: Van die drie ben ik waarschijnlijk het beste in het maken van een wandeling, maar sta toch ik iedere middag bij het dartbord of de pooltafel.

 

Ons personeelsfeest staat zeer binnenkort op de planning, welke activiteit hoop jij op het programma te zien?

Karlijn: Wie is de Mol spel of een Escape Room.

Luka: Ik sluit mij aan bij Karlijn ^

Marlon: Ik kan helaas niet bij het personeelsfeest zijn binnenkort, maar ik hoop dat er een leuke activiteit op het programma staat waarbij veel gelachen kan worden, want dan heb ik in ieder geval nog wat aan de leuke verhalen na afloop natuurlijk😊

 

Wat vind je van je tijd bij Effect Personeelsdiensten tot nu toe? Wat vind je het leukste aan je werk?

Karlijn: Tot nu toe is het een leuke en leerzame tijd! Het leukste is dat geen enkele dag hetzelfde is. Elke dag contact met verschillende mensen: Klanten en kandidaten maar natuurlijk ook de collega’s! En natuurlijk de vrijdagmiddagborrel 😉

Luka: Ik ben heel vrij in wat ik mag en wil doen, ik ben telkens weer met nieuwe dingen bezig. In een korte tijd heb ik al veel geleerd en gedaan. En natuurlijk de collega’s, lekker nuchter en gezellig.

Marlon: De eerste indruk bij Effect is super! Het is een jong, leergierig en warm team. Over de werkzaamheden kan ik tot nu toe nog niet heel veel zeggen, maar de eerste indruk is goed en uitdagend. Er valt nog veel te leren, maar iedereen is erg collegiaal dus ik denk dat dat wel goed gaat komen!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Sollicitatiebrief: Mens vs. Machine

2 min28 november 2023

Week van de Werkstress 2023

3 min8 november 2023

Mbo het nieuwe hbo? De toenemende vraag naar vakmensen

2 min3 augustus 2023