2 min17 augustus 2022

Hoe is het nu met Effect in de Achterhoek?

Het afgelopen jaar is Effect Personeelsdiensten uitgebreid en zijn we naar de Achterhoek vertrokken! Ondertussen zijn we alweer een tijdje druk bezig en is ons teams zelfs uitgebreid. Benieuwd hoe het eraan toe gaat in de Achterhoek? Wij vertellen je graag meer!

Ondertussen bestaat het team uit de Achterhoek alweer uit 5 gezellige werkvrienden! Ze werken in ons mooie pand in Lichtenvoorde waar ze met hun ambitie en Twentse nuchterheid gekwalificeerd en gemotiveerd personeel ontvangen. Ons team is druk bezig geweest om werkzoekenden blij te maken met een baan met toekomstperspectief, en met succes! Ondertussen hebben we al veel werkzoekenden en werkgevers blij gemaakt met een perfecte match. Wij worden enorm enthousiast van mensen begeleiden naar een nieuwe baan en zijn blij dat we als Effect ons steentje hieraan bij kunnen dragen.

Op dit moment bestaat het team van de Achterhoek uit Jeffrey, Mitch, Steyn, Glenn en Simon! Zij richten zich op de bouw, techniek, productie en de logistiek. Met hun ambitie en doorzettingsvermogen hebben ze al veel gemotiveerde werknemers aan werkgevers weten te matchen. En dit blijven ze maar al te graag doen!

"In september 2021 was het moment dan eindelijk daar! Na maanden van voorbereiding zijn we ons fysiek gaan vestigen in ons nieuwe kantoorpand in Lichtenvoorde. We mogen terugblikken op een erg geslaagd jaar, in alle opzichten! Het interne team is inmiddels van twee personen uitgebreid naar een vast team van vier intercedenten en twee stagiaires. In het voorbije jaar hebben we de ‘Achterhoek’ als regio goed leren kennen en hebben we mooie contacten kunnen opbouwen. Zo hebben we veel contact gehad met leuke, interessante opdrachtgevers en enthousiaste kandidaten. Via deze weg willen we dan ook iedereen bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen! We zullen de komende periode uiteraard ook voor jullie klaar staan, op de wijze die jullie van ons gewend zijn. Ons doel is- en blijft de meest enthousiaste supporter van onze medewerkers te zijn en de meest bevlogen partner voor onze opdrachtgevers in deze mooi regio. Met onze kernwaarden gedrevenheid, betrouwbaarheid, eigenzinnigheid en uiteraard de Achterhoekse nuchterheid zullen wij dit waarmaken. Op naar een jaar vol nieuwe contacten en het onderhouden van de leuke contacten die we tot nu al mogen hebben leggen met zowel werknemers als opdrachtgevers!" - Jeffrey Heithuis, Teammanager

Ben jij woonachtig in de regio Achterhoek? En ben jij nog op zoek naar een nieuwe baan in de bouw, techniek, productie of in de logistiek? Of zoek jij juist naar gemotiveerd en gekwalificeerd personeel? Neem dan snel contact op met een van onze collega’s in de Achterhoek via achterhoek@effectwerkt.nl of bel ons op 0544 74 91 10! Zij helpen je graag verder onder het genot van een heerlijk bak koffie!

effect-team-lichtenvoorde

Vakpersoneel in de Achterhoek

Bekijk al onze diensten!

Vacatures in de Achterhoek

Bekijk al onze vacatures!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Sollicitatiebrief: Mens vs. Machine

2 min28 november 2023

Week van de Werkstress 2023

3 min8 november 2023

Mbo het nieuwe hbo? De toenemende vraag naar vakmensen

2 min3 augustus 2023