1 min4 december 2019

Goede voornemens: op zoek naar een nieuwe baan?

Het nieuwe jaar wordt alweer bijna ingeluid. Dat betekent feestjes, gezelligheid, vuurwerk de top2000 en natuurlijk de welbekende goede voornemens. De één vindt het onzin, de ander zweert erbij. Stoppen met roken, afvallen, maar ook een nieuwe baan! Kijk eens terug op het afgelopen jaar, ging je met plezier naar je werk? Of ben je misschien toe aan iets anders? Misschien is je baan wel prima, maar mis je toch een aantal dingen?

Denk hier eens over na en zet het op papier. Is je functie leuk, maar mis je de leuke collega’s? Of juist andersom? Is je functie prima, maar mis je toch de uitdaging? Of is het gewoon over het algemeen helemaal niks. Het kan allemaal. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden en wij helpen je daarbij.

Je weet inmiddels naar welke dingen je op zoek bent, tijd voor de volgende stap. Neem eens een kijkje op onze website. Staan er dingen die je aanspreken? Mooi zo! Je hoeft natuurlijk nog niet gelijk te weten wat je precies wilt. Neem gewoon eens vrijblijvend contact op dan helpen wij jou zoeken en ontdekken of wij iets hebben wat bij jou past.

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Sollicitatiebrief: Mens vs. Machine

2 min28 november 2023

Week van de Werkstress 2023

3 min8 november 2023

Een tweede sollicitatiegesprek, zo pak je dit aan!

3 min7 november 2023