2 min21 december 2022

Effect werkt samen met Geldfit

Werken aan een toekomst zonder geldzorgen

Wij proberen jou zo goed mogelijk te ondersteunen op het gebied van werk, maar kijken ook naar mogelijkheden voor meer ondersteuning. Bijna één op de vier huishoudens heeft te maken met geldzorgen. En dat is ook niet gek in de huidige maatschappij waar alles duurder is dan ooit. Effect gaat daarom een samenwerking aan met Geldfit en dat willen wij graag bij jou onder de aandacht brengen.

Meer geld overhouden geeft rust in je hoofd. Dat wil jij toch ook?

Maak jij je ook wel eens zorgen over geld? Of zit je wel eens krap bij kas? Bijvoorbeeld door een dure decembermaand of doordat de wasmachine onverwachts stuk gaat? Bijna één op de vier huishoudens heeft te maken met geldzorgen. Daarom zoeken steeds meer mensen hulp bij hun geldzorgen.

Het is verstandig om snel hulp te zoeken bij geldzorgen, want zo voorkom je dat deze groter worden. Daarnaast scheelt het een hoop stress. Daarom willen wij ook op dit gebied meer ondersteuning bieden. Veel verschillende organisaties bieden hulp aan en er zijn ook in jouw gemeente regelingen beschikbaar voor als je inkomen tijdelijk wat lager is. Maar waar begin je?

Hoe werkt Geldfit?

Om je te helpen bij het regelen van deze zaken, werken we samen met Geldfit. Geldfit is een online platform waarop verschillende organisaties, bedrijven en gemeenten je gratis helpen om je geldzaken weer gezond te krijgen én te houden. Doe de korte test en je krijgt direct tips om aan de slag te gaan!

Het werkt erg eenvoudig:

  1. Ga naar de website van Geldfit
  2. Doe de korte test, dit kost je 3 minuten
  3. Krijg handige tips en zie wie jou kunnen helpen

Interesse in Geldfit?

Wil je meer informatie of wil je direct de test maken? Ga dan naar de website van Geldfit. Mocht je liever eerst met ons overleggen, neem dan contact op met je vaste contactpersoon binnen Effect. Liever anoniem contact opnemen? Neem dan direct contact op met Geldfit. De informatie die je deelt met Geldfit blijft vertrouwelijk.

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Sollicitatiebrief: Mens vs. Machine

2 min28 november 2023

Week van de Werkstress 2023

3 min8 november 2023

Mbo het nieuwe hbo? De toenemende vraag naar vakmensen

2 min3 augustus 2023