2 min15 april 2022

Effect breidt uit! Wij gaan richting Salland!

Inmiddels zijn we naast Twente ook al weer een jaar actief in de Achterhoek. Dit gaat allemaal best mooi! Want ook in de Achterhoek maken we werkzoekenden blij met een baan met toekomstperspectief. En natuurlijk de werkgevers met gemotiveerde medewerkers! We merken dat het Effect-DNA goed matcht met een nieuwe locatie. Daarom hebben wij de ambitie om dit jaar nóg een vestiging te gaan openen. En wel in het mooie Salland!

De gehele regio Salland kan rekenen op een flinke portie Twentse nuchterheid én ambitie! Van Deventer tot Dedemsvaart. En van Hasselt tot Holten. Onze eerste medewerkers zijn inmiddels gestart in de regio Salland en de eerste samenwerkingen met bedrijven komen van de grond. We merken dat er veel vraag is naar gemotiveerd en gekwalificeerd personeel in deze streek. We hopen hier vanuit Effect ons steentje aan bij te kunnen dragen. Daarom willen we enthousiaste mensen begeleiden naar een baan mét toekomstperspectief.

Vanuit Effect gaan Jochem Pol en Gijs oude Munnink zorgdragen voor de regio Salland. Samen hebben zij zo’n 5 jaar werkervaring in de recruitmentbranche. Deze twee mannen gaan zich richten op de bouw-, technische-, productie-, en logistieke-branche. De ambitie is er om in de loop van het jaar een fysieke vestiging te openen in Salland. Zo kunnen wij mensen op een gastvrije manier ontvangen. En voorzien we hen graag van een lekkere bak Effect-koffie. Want die moet je geproefd hebben!

Ben jij op dit moment woonachting in de regio Salland? En ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de bouw, techniek, productie of in de logistiek? Of ben je juist op zoek naar gemotiveerd en gekwalificeerd personeel? Dan kun je vanaf nu bij Gijs en Jochem terecht!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Gijs of Jochem!

Gijs:
g.oudemunnink@effectwerkt.nl
0541-24 12 09

Jochem
j.pol@effectwerkt.nl
0541-24 12 52 

 

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Bis People sluit zich aan bij House of Covebo en wordt onderdeel van Effect Personeelsdiensten

2 min2 september 2022

Een dag met Effect's Marjolijn!

4 min29 januari 2021

Een dag met Effect's Luka!

3 min30 oktober 2020