3 min30 oktober 2020

Een dag met Effect's Luka!

Ben jij ook benieuwd naar onze collega's? Dan hebben we goed nieuws! Eens in de twee weken nemen we je in onze stories op Instagram en Facebook een dag mee met onze collega's. Daarnaast publiceren we een een blog waarbij we onze collega's het hemd van het lijf vragen! Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen en leer je onze collega's (nog) beter kennen. Vandaag kijken we mee met Luka, de grafisch vormgever & marketeer van ons marketing team! 

> Wie ben je en wat doe je binnen Effect?

Hoi! Mijn naam is Luka,  ik ben 20 lentes jong en ga een aantal uur per week aan de slag als marketeer/ grafisch vormgever voor Effect. Samen met mijn marketing teampje zijn we constant bezig met het zoeken en testen van nieuwe manieren om Effect nog beter op de kaart te zetten.

> Wat doe je het liefst naast je werk?

Wanneer ik een aantal vrije uurtjes heb ga ik het liefst aan de slag met creatieve klusjes. Zo ben ik vaak aan het schilderen of ga ik los met een figuurzaag. Daarnaast loop ik vaak hard en van een feestje (of twee) ben ik ook niet vies 😉

> Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Het afgelopen halfjaar ben ik vooral druk geweest met het maken van video’s. Samen met Elza ga ik bij veel bij bedrijven of vakmannen langs, die aan het werk zijn op locatie. Ik neem dan een klein interview met ze op en maak beelden terwijl zij aan het werk zijn. Daarna gaan we terug naar kantoor en kan ik beginnen met het monteren van de video. Dit is een mooie manier om mensen te laten zien wat voor een soort vacatures wij aanbieden. Naast deze vacature video’s maak ik ook andere (animatie) video’s en help ik bij andere marketingklusjes waar nodig.

> Wat maakt het werken als Grafisch Vormgever & Marketeer zo leuk?

Ik vind het zelf ontzettend leuk om op pad te gaan en bij bedrijven langs te gaan. Je krijgt een kijkje achter de schermen en ik zie werkzaamheden waarmee ik normaal niks te maken heb. Ik kom in grote werkplaatsen waar allerlei dingen worden gemaakt en ik zie grote machines waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden! Vervolgens ga ik dit zo mooi mogelijk proberen vast te leggen en aan het eind van de dag is dit meestal omgezet in een video. Ik vind het erg tof dat ik echt iets maak en aan het eind van de dag echt een eindproduct heb. Als ik deze video’s vervolgens weer op Social Media voorbij zie komen geeft dit een voldaan gevoel.

> Wat maakt Effect anders dan andere personeelsbemiddelingsbureaus?

Ik en ook de anderen geven hier volgens mij altijd hetzelfde antwoord op haha: gewoon lekker nuchter. We werken hard maar er is ook ruimte voor gezelligheid en dat is denk ik heel belangrijk.

> Wat is jouw fun-fact?

Ik ben soms een beetje een zooitje ongeregeld met documenten opslaan. Wanneer ik iets maak begint het met een eerste versie. Deze moet meestal nog iets aangepast worden, dan ontstaat versie 2. Wanneer ik dan eindelijk het definitieve bestand heb, krijgt deze _def achteraan het bestand, waarna er meestal nog een _def_def en een _def_maar_nu_echt_def volgen. Ofterwijl chaaaoss!

 

Benieuwd naar onze andere collega's? Houd dan onze Instagram en Facebook pagina's goed in de gaten!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Bis People sluit zich aan bij House of Covebo en wordt onderdeel van Effect Personeelsdiensten

2 min2 september 2022

Effect breidt uit! Wij gaan richting Salland!

2 min15 april 2022

Een dag met Effect's Marjolijn!

4 min29 januari 2021