2 min3 februari 2021

Effect breidt uit! Wij gaan naar de Achterhoek!

Een nieuw jaar met nieuwe kansen. Deze uitspraak geldt ook voor Effect Personeelsdiensten! Misschien heb je het al gehoord, maar wij hebben goed nieuws. Wij gaan namelijk uitbreiden naar de Achterhoek! De voorbereidingen zijn in volle gang, maar nu mag het hoge woord eruit en daar zijn wij maar al te blij mee!

De komende maanden gaan wij vacatures uitzetten in de Achterhoek en gaan we graag nieuwe samenwerkingen aan met bedrijven. Ons streven voor dit jaar is, om ook daar een nieuwe vestiging te openen. Net als bij onze huidige locatie, staan wij ook in de Achterhoek voor persoonlijk contact, afspraak is afspraak en onze snelle handelswijze. Dit natuurlijk met onze eigen vertrouwde Twentse Nuchterheid! ‘Doe je normaal, dan doe je al gek genoeg’. Wij geloven erin dat we met deze mentaliteit vraag en aanbod op de arbeidsmarkt op de beste manier bij elkaar kunnen brengen.

Ook voor onze nieuwe medewerkers in de Achterhoek gaan wij voor een gevoel van thuiskomen, het spreken van dezelfde taal (met wellicht een ander accentje, maar wie weet leren we leuke nieuwe woorden van elkaar ;) )! Wij bieden interne opleidingen aan en natuurlijk staan jouw wensen en veiligheid voorop! We gaan graag een vrijblijvend gesprek met je aan om te kijken waar jouw mogelijkheden liggen.

Dus ben jij woonachtig in de achterhoek en op zoek naar een nieuwe werkuitdaging in de groen, infra bouw of techniek? Of ben je misschien juist op zoek naar vak personeel of ZZP’ers voor jouw bedrijf? Dan kun je bij ons terecht!

Voor meer informatie kun je kijken op onze ‘Achterhoek’ pagina’s! 

Vakpersoneel in de Achterhoek

Bekijk al onze diensten!

Vacatures in de Achterhoek

Bekijk al onze vacatures!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Sollicitatiebrief: Mens vs. Machine

2 min28 november 2023

Week van de Werkstress 2023

3 min8 november 2023

Mbo het nieuwe hbo? De toenemende vraag naar vakmensen

2 min3 augustus 2023