Werken in de bouw

De bouwsector is de laatste jaren sterk gegroeid en er zijn dan ook steeds meer mensen gaan werken in de bouw. Het is dan ook geen verrassing er veel werkgevers naar ons toekomen met de vraag of wij mensen kunnen vinden die willen werken in de bouw. Hierdoor hebben wij een mooi aanbod kunnen samenstellen waardoor jij snel aan het werk kunt de bouw! Je kunt aan de slag voor mooie bedrijven en hiervoor hoef je niet eens altijd een diploma te hebben. Via Effect Personeelsdiensten kun je namelijk zonder diploma werken in de bouw in Twente of de Achterhoek. Weet jij nog niet zeker of werken in de bouw wat voor jou is? Lees dan vooral onder aan de pagina verder, want wij vertellen je over enkele voordelen van werken in de bouw!

Werken in de bouw

Vacatures

Waarom werken in de bouw? 

Het komt vaak voor dat mensen bouw vacatures bekijken maar niet zeker weten of dit wat voor hen is. Wij hopen dat we jouw twijfels weg kunnen nemen, door enkele voordelen van werken in de bouw op te sommen:

  • Werken in de buitenlucht

Veel mensen ervaren dit als een van de grootste voordelen van werken in de bouw. Bijkomende voordelen hiervan zijn namelijk betere concentratie, minder stress en betere nachtrust.

  • Sociaal contact

Werken in de bouw doe je vrijwel nooit alleen. Je bent aan het werk in een team waardoor je veel sociaal contact hebt. Dit maakt werken in de bouw nog leuker!

  • Goed salaris

Aangezien er veel vraag is naar mensen die willen werken in de bouw, kun je ook een goed salaris verdienen. Het salaris binnen onze bouw vacatures begint vaak bij €2.000 per maand en kan wel oplopen tot €4.000.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Solliciteer dan direct en ga lekker werken in de bouw!

Beroepen in de bouw

Binnen de bouwsector zijn er uiteraard veel verschillende beroepen. Zo bieden wij ook diverse functies in de bouw aan. Via Effect Personeelsdiensten kun je werken in de bouw als bijvoorbeeld dakdekker, interieurbouwer, timmerman en nog veel meer. Deze functies zijn beschikbaar door heel Twente en de Achterhoek. Heb jij vragen over een van deze functies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij zien jouw vraag op opmerking graag tegemoet en reageren binnen 24 uur.

Werken in de bouw zonder diploma

Als je school graag wilt combineren met werken in de bouw, ben je hier aan het juiste adres. Bij ons heb je namelijk meerdere mogelijkheden om te werken in de bouw zonder diploma. Zo kun je zonder diploma aan de slag als stukadoor, timmerman of metselaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod BBL vacatures? Klik dan op de link of neem een kijkje door onze website.