Werken als marketingmedewerker bij Effect Personeelsdiensten

Marketing is een heel belangrijk onderdeel in de recruitment wereld. Aangezien iedereen tegenwoordig ‘online’ te vinden is, is dat ook dé plek waar we onze doelgroep kunnen bereiken. Binnen onze marketingadeling zijn we 5 dagen in de week bezig met het maken van online en offline content. Zowel voor het werven van kandidaten als het aantrekken van nieuwe klanten en natuurlijk om Effect zelf op de markt en in de spotlights te zetten. Bij ons kun je dan ook aan de slag als #contentmarketeer, #grafischvormgever en #onlinemarketeer. Eigenlijk doen we allemaal van alles wat en dat maakt het werken als marketingmedewerker bij Effect ook zo leuk en uitdagend! Ons creatieve brein maakt hier maar wat graag overuren.

Als marketeer help je de bedrijfsdoelstellingen te behalen met uiteenlopende vormen van (online) marketing. We brainstormen over een goede marketingstrategie, stellen marketingdoelen op en maken een contentplanning. Van het (her)schrijven van vacatures en webteksten, het beheren van alle socialmediakanalen, het maken en editen van video’s, het ontwerpen van flyers en brochures, het opzetten van wervingscampagnes via social media en de vacaturebanken, het monitoren en analyseren van online data via o.a. Google Analytics en SEO/SEA. We zijn vast nog iets vergeten, maar echt alles komt hier aan bod!

We hebben al hele toffe dingen mogen maken, zoals de video’s hieronder. Maar ook vacaturevideo’s is iets wat we steeds meer doen, neem eens een kijkje op ons YouTube kanaal!

Over Effect Personeelsdiensten

Een échte Twentse bemiddelaar
Werken als marketingmedewerker bij Effect -
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Zo verloopt het sollicitatie- en werkproces

Onze aanpak!
Werken als marketingmedewerker bij Effect -
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Een marketeer met Twentse roots

De marketeers hier kun je gerust duizendpoten noemen. De één heeft misschien iets meer skills op een bepaald gebied dan de ander, maar wij hebben allemaal een goede basiskennis van alle soorten marketingactiviteiten. Om als marketingmedewerker / stagiaire bij ons aan de slag te gaan, vragen wij dan ook om de volgende kwaliteiten:

  • Onmisbaar: een creatief brein
  • Ervaring met alle Adobe programma’s, wij kunnen namelijk niet zonder!
  • Ervaring met het maken en analyseren van social media content
  • Video en fotografie skills
  • Ervaring met het schrijven van SEO teksten
  • De Twentse nuchterheid, want dat is wat wij uitstralen!

Op dit moment hebben we geen interne vacatures openstaan, maar aarzel niet om een open sollicitatie op te sturen naar m.visscher@effectwerkt.nl t.a.v. Michelle Visscher!

Een bemiddelaar met Twentse roots

Effect Personeelsdiensten is een bemiddelaar in de Bouw, Techniek, Groen & Infra en Office. Actief in de regio Twente en de Achterhoek. Wij zijn een (h)echt Twents bemiddelingsbureau waar de eigenschappen vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en afspraak is afspraak centraal staan.

Effect Personeelsdiensten bestaat uit een jonge club intercedenten, HR-specialisten en marketeers met een snelle handelswijze en waar persoonlijke benadering voorop staat. Wij bemiddelen in banen mét als doel een overname door de opdrachtgever, maar wij bemiddelen ook in tijdelijke dienstverbanden en werken met zzp’ers.

Geen vraag is voor ons te gek. Het motto “Wij gaan door waar anderen stoppen” is misschien cliché, maar zeker bij ons van toepassing. Wij geven niet op, denken in oplossingen en staan altijd voor onze opdrachtgevers en medewerkers klaar. Dat is de Twentse nuchterheid die in ons zit!

Recruiter

Werven en selecteren van kandidaten

HR medewerker

Contract beheer, salarisadministratie, verzuimzaken en inkoop