Interne opleidingen en vakgerichte cursussen en certificaten

Een nieuwe weg inslaan en je kennis bijspijkeren? Dit kunnen wij voor jou betekenen!

Heb je geen ervaring in een bepaalde functie, maar heb jij wel ambitie en de wil om te leren? Bij veel van onze opdrachtgevers in Twente en de Achterhoek krijg je de kans om intern opgeleid te worden of je volgt een inwerktraject waarin je wordt klaargestoomd om zelfstandig aan het werk te gaan.

In veel vacatures wordt gevraagd om enige ervaring, maar ook dan moet je als starter de gok wagen en solliciteren op deze vacatures. Het gaat om jouw kwaliteiten en persoonlijkheid. Aan de hand daarvan bekijken wij of er een bedrijf en functie is dat bij jou past.

Bij een interne opleiding wordt je bij het bedrijf zelf intern opgeleid met de intentie jou in de toekomst een vast contract te kunnen aanbieden. Hierbij loop je in de meeste gevallen mee met een ervaren vakman die jou de fijne kneepjes van het vak in de praktijk leert. Deze vacatures worden vaak aangeduid met ‘leerling’.

De ontwikkeling van jou als medewerker, zowel op persoonlijk- als op professioneel vlak, staat bij ons en al onze opdrachtgevers voorop. Zo krijg je via ons de mogelijkheid om je kennis bij te spijkeren door vakgerichte cursussen en/of opleidingen te volgen. Maar ook om de benodigde certificaten te behalen, zoals een heftruckcertificaat of VCA.

Benieuwd welke cursussen en/of opleidingen interessant voor jou kunnen zijn en welke certificaten je gratis via ons kunt behalen? Neem telefonisch contact met ons op!

Ben jij onbekend in een bepaald vakgebied, maar ligt daar wel jouw interesse? Heb je de wil om te leren en weet jij van doorpakken? Dan kom jij zeker in aanmerking voor deze leerling functies. Bekijk hieronder onze leerling vacatures of stuur een open sollicitatie!

Een nieuwe weg inslaan?

Bekijk onze leerling vacatures