Welke baan past nu écht bij jou?

Ben je aan het oriënteren op een nieuwe baan? Ben je op zoek naar een baan met meer uitdaging, zekerheid en vastigheid binnen jouw vakgebied? Of wil je een andere weg inslaan, maar weet je niet waar je het zoeken moet?

Ga vrijblijvend met ons het gesprek aan! Laat onderaan de pagina je gegevens achter.

Veranderen van baan doe je niet zo maar. Werk vormt namelijk een heel belangrijk onderdeel voor de basis van je leven. Je hoort met veel plezier en enthousiasme naar je werk te gaan. Iedere werkdag. Het is daarom van groot belang dat je doet wat je leuk vindt, maar ook in een werkomgeving waar jij je thuis voelt en waar je goed kunt opschieten met collega’s.

Wij zijn Effect Personeelsdiensten. Een bemiddelaar in de Bouw, Techniek, Groen en Infra. Wij richten ons op uitvoerende functies, maar ook ben je als professional bij ons aan het juiste adres. Evenals je op zoek bent naar een kantoorbaan! In Twente en de Achterhoek.

Wij kijken verder dan alleen jouw CV, wij willen weten wie er achter dat papiertje zit. Wat jouw kwaliteiten zijn, wat jij belangrijk vindt en hoe jij bent als persoon. Op basis daarvan zoeken wij samen uit welke functie én soort bedrijf bij jou past.

Wij kennen onze opdrachtgevers en de medewerkers die deze bedrijven draaiende houden als geen ander. Zien wij een match met het bedrijf én de collega’s? Voldoet de functie en de werkomgeving aan jouw wensen en eisen? Dan leggen wij jou deze bedrijven voor en plannen we een kennismakingsgesprek in met de bedrijven waar jij interesse in hebt.

Ben jij op zoek naar werk in de Bouw, Techniek, Groen of Infra? Ben jij iemand die graag met de handen werkt of ben je een professional? Ben je graag klantgericht bezig? Wij helpen jou bij de zoektocht van een nieuwe werkuitdaging!

Laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter en ga met ons het gesprek aan! Wij nemen binnen één werkdag telefonisch contact met je op om je verder te informeren.

Een vrijblijvend gesprek aanvragen

Waar ligt jouw interesse?