3 min17 februari 2020

Vrouwenpower!

Hoewel eerst de mannen aan kop stonden, krijgen we steeds meer vrouwenpower bij Effect Personeelsdiensten! We hebben maar liefst 3 nieuwe aanwinsten. Laurijn (midden) versterkt Team Bouw, Sanne (rechts) is onze nieuwe Office medewerkster en Anne-Fleur (links) studeert af bij team Marketing! Maak kennis met deze toppers.

Stel je eens voor!

Laurijn: Hoi! Ik ben Laurijn, 23 jaren jong, geboren en getogen in het prachtige De Lutte. In 2018 heb ik de opleiding Small Business & Retail Management afgerond en ben vervolgens in het ontwikkeltraject van Fast Forward traject gestapt. Tijdens dit tweejarig durende traject ben ik werkzaam geweest bij I&O Research en Saxion Hogeschool.

Sanne: Hi allemaal!! Mijn naam is Sanne Schiphorst, 22 jaar en woon in het mooie dorp Denekamp. In 2017 heb ik de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste afgerond en ben ik in de weekenden werkzaam bij Spa & Wellness de Wiemsel. Afgelopen jaar heb ik de opleiding Management Assistent afgerond. En naast mijn baan bij Effect volg ik de deeltijdopleiding Office Management op het Windesheim.

Anne-Fleur: Hallo! Ik ben Anne-Fleur, 21 jaar en woon in het gezellige dorp Losser. In 2016 ben ik begonnen met de opleiding Hotel Management op het Saxion en hoop deze zomer de opleiding te mogen afronden.

Wat doen jullie graag in je vrije tijd?

Laurijn: In m’n vrije tijd mag ik graag een potje volleyballen en in het weekend een (speciaal)biertje of wijntje drinken met vriendinnen. Daarnaast hou ik van koken, ofwel lekker eten, het bezoeken van festivals en het maken van stedentrips. 

Sanne: Naast mijn werk en opleiding vind ik het leuk om in de avond een sportles mee te doen in de sportschool of in de zomer een potje te tennissen op de tennisbaan. In het weekend ben ik gezellig met vrienden en vriendinnen een wijntje aan het drinken of bezoeken we een van de vele feesten in de buurt😉

Anne-Fleur: In het weekend besteed ik mijn vrije tijd vaak op het terras met vriendinnen. Lunchen is mijn favoriete bezigheid en lekker eten is echt iets waar je mij voor kan wakker maken. De wereld ontdekken staat hoog op mijn to do lijstje en daarnaast ben ik altijd in voor een feestje.

Hoe omschrijf je Team Effect Personeelsdiensten?

Laurijn: Een team waarin een fijne, gezellige en informele sfeer hangt. Verder zijn ze (zacht uitgedrukt) nogal fanatiek en strijdlustig tijdens de lunch met tafeltennis.

Sanne: Als een heel gezellig, jong team. Er hangt een prettige werksfeer waar je je snel thuis voelt! 😊

Anne-Fleur: Een gezellig Twents team. Altijd wel in voor een geintje wat maakt dat je je snel thuis voelt.

Wat lijkt jou het leukste wat jij hier gaat leren?

Laurijn: Ik denk dat dat heel veel dingen zijn, maar ik heb wel zin in de eerste intakes met de kandidaten. Wat mij motiveert? Het vakgebied willen leren kennen.

Sanne: Ik ga zoveel leren dat ik eigenlijk niet iets kan kiezen wat mij het leukste lijkt, vooral de afwisseling tussen verschillende taken en het contact met klanten en werknemers! Het vakgebied wil ik beter leren kennen en dat is zeker motiverend!

Anne-Fleur: Het leukst lijkt mij om Effect beter te leren kennen. Voor mij is de uitzendbranche een totaal andere wereld dan dat ik gewend ben, maar dat motiveert mij juist meer om deze branche beter te leren kennen.

Stel, we gaan met een personeelsuitje naar een discotheek. Met welk liedje own jij de dansvloer? En wat is je favoriete move? 😉

Laurijn: If I could turn back time van Cher. Die moves komen vanzelf wel een keer boven..

Sanne: Moeilijke keuze… ik heb wel meerdere favoriete liedjes waar de moves naar voren “kunnen” komen😉

Anne-Fleur: Links Rechts van Snollebollekes !

Waarmee kom jij tot “rust” in de pauze: met tafeltennis, poolen of een potje darten? Of maak je toch liever een wandeling?

Laurijn: Tafeltennis, zekerweten.

Sanne: Ik sluit me aan bij Laurijn, tafeltennis!

Anne-Fleur: Tafeltennis!!

Last but not least: Patatdag, broodje van de broodbode of toch gewoon een boterham met chocoladepasta?

Laurijn: Dan toch een broodje van de Broodbode, maar patatdag staat ook hoog op de lijst!

Sanne: Patatdag klinkt goed, jammer dat ik op de vrijdag naar school ga…..

Anne-Fleur: Dan kies ik toch voor een broodje bij de Broodbode

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

5 min31 oktober 2023

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

4 min4 juli 2023

Leer onze nieuwe werkvrienden in Lichtenvoorde kennen!

3 min27 juni 2023