3 min30 maart 2020

Vijf typische funfacts over Effect

Elk bedrijf heeft ze wel, van die typische dingen wat iedereen doet en wat voor elke werknemer ontzettend herkenbaar is. Ook wij hebben zo onze (gekke) gewoontes en deze willen we graag met jullie delen!

1. Vrijdag is Piratenvrijdag
Elke vrijdag is het weer tijd voor de wekelijkse Piratenvrijdag! De hele dag hoor niks anders dan gezellige hitjes. Hoewel de meningen over dat het ‘gezellig’ is, zeker zijn verdeeld. De een vindt het fantastisch, de ander vindt het vreselijk. Maar dat mag de pret niet bederven op de laatste werkdag voor het weekend. Ondanks de verschillende meningen kan inmiddels iedereen wel wat meezingen. Of je nou wilt of niet, je kunt er niet aan ontkomen. Vooral aangezien deze hits zo simpel zijn dat je bijna automatisch mee kunt zingen. Deze Piratenvrijdag moet uiteraard worden afgesloten met een goede vrijmibo en een fanatiek potje tafeltennis. Dit laatste brengt ons dan ook meteen bij het volgende feitje!

2. Tafeltennis battles tijdens elke lunchpauze
Iedere lunchpauze is het weer zo ver. Tijd voor een potje tafeltennis met zijn allen! Een beetje beweging is belangrijk als je lang achter een bureau zit, daarom slaan wij graag een balletje nadat we wat hebben gegeten. Nu is het inmiddels zelfs zo dat een aantal extra snel hun brood opeten om het beste badje te kunnen bemachtigen. Want ja, er zijn heel wat van die badjes ontdaan van handvaten. En nee, we ontkennen niet dat het slopen van die badjes door frustratie komt haha! Tijdens zo’n potje tafeltennis is iedereen ontzettend fanatiek. Maar eigenlijk is het dus gewoon een win – win situatie, even wat beweging en ook nog eens onmeunig gezellig!

3. Vliegende softballetjes door het kantoor
Werk je bij Effect, dan kijk je er niet meer van op als er ineens een softballetje of een propje papier om je oren vliegt. In alle hoeken staan namelijk prullenbakken welke tellen als ‘basket’. Zo nu en dan is het dus heel normaal als er iets om je oren vliegt. Ja, bij Effect houden we gewoon van een lolletje en een spelletje.

4. Wij zijn gek op (tent)feesten én (speciaal) biertjes!
Alle collega’s bij Effect hebben zeker twee dingen met elkaar gemeen. En dat zijn de feestjes en de (speciaal) biertjes! Wij zijn er gek op! Feestjes, tentfeesten en carnaval, iedereen kijkt er het hele jaar naar uit. Voorafgaand wordt er continu over gesproken en als het feest dan echt is aangebroken kan het voor geen van ons te gek. Daar drinken we dan ook graag samen een borrel op. Ook speciaal bier is iets waar wij gek op zijn. Is er ergens een aanbieding? Dan moet deze uiteraard gedeeld worden in onze groepsapp zodat iedereen hiervan kan profiteren!

5. Eén team, één taak!
Buiten al deze funfacts om, wat ons een heel leuk en gezellig team maakt, werken we er met z’n allen hard voor om onze jaarlijkse doelstellingen te behalen. We gaan voor al onze collega’s (niet letterlijk…) door het vuur. We schakelen snel, helpen elkaar waar nodig en proberen het vooral als één team te doen! Zo zijn we niet alleen (te) fanatiek in een potje tafeltennis, maar kunnen we ons ook gerust ‘strijders’ noemen als het gaat om de juiste match vinden tussen onze opdrachtgevers en kandidaten! Hebben we onze doelstellingen behaald? Dan staat daar iets tegenover waar wij allemaal heel blij van worden: van bierpakketten tot aan een weekendje weg!

Zeg nou zelf, zo’n team en werkplek wil jij toch ook!?

Hier staan wij voor

"De vent maakt de tent"

Werken bij Effect

Kom bij de club!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

5 min31 oktober 2023

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

4 min4 juli 2023

Leer onze nieuwe werkvrienden in Lichtenvoorde kennen!

3 min27 juni 2023