4 min15 februari 2021

Welkom nieuwe collega's!

Wij verwelkomen deze maand niet één, niet twee, maar drie nieuwe collega's bij Effect Personeelsdiensten. We stellen jullie graag voor aan Gijs (links), Milly (midden) en Bas (rechtst)! Ze zullen allemaal in de rol als intercedent kruipen op verschillende afdelingen en wij stellen deze toppers dan ook graag aan jullie voor! Kortom, redenen genoeg om weer een heerlijk vragenlijstje voor ze op te stellen, zodat we ze nog een beetje beter leren kennen. 

Vertel eens, wie ben je? Hoe oud ben je? Wat heb je gestudeerd? En waar kom je vandaan?

Gijs: Ik ben Gijs Jansen, en ben 23 jaar. Ik ben geboren en getogen in het prachtige Oldenzaal. Afgelopen maand heb ik de bachelor Commerciële Economie behaald en ben sinds februari werkzaam bij Effect!
Milly: Ik ben Milly Hendriks 25 jaar en ik kom uit Hengevelde. Ik woon in Bentelo samen met mijn vriend Joost. In 2020 heb ik de opleiding Creative Business aan het Saxion in Enschede afgerond.
Bas: Hey! Ik ben Bas van Weersel, 23 jaar oud en kom uit Losser! Ik heb Commercieel medewerker binnendienst, Vestigingsmanager groothandel en Ondernemerschap en Retailmanagement (2 jaar) gestudeerd. Na mijn HBO opleiding ben ik voor mezelf begonnen in horecapersoneelsdiensten. Hier hield ik mij bezig met het regelen van personeel op  feesten en partijen!

Welk team ga je versterken en wat ga je daar doen?

Gijs: Ik ga team Techniek versterken. Daarmee komt ons team op een totaal van vier medewerkers. Het is de bedoeling dat wij  nu nog beter de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf kunnen plaatsen.
Milly: Ik ga aan de slag als intercedent binnen Effect met als doel kandidaten uit de markt een mooie nieuwe uitdaging te bieden bij een van onze opdrachtgevers.
Bas: Ik kom in het ZZP team! In het ZZP team bemiddelen wij ZZP’ers naar opdrachten!

Wat was je eerste indruk van je collega’s én van Effect?

Gijs: De collega’s en de sfeer en het team zijn top. Wij hebben een jong team, dus heb je al snel dezelfde raakvlakken!
Milly: Mijn eerste indruk was heel positief (en dat is hij nog steeds). Er hangt een ontspannen en gezellige sfeer. Er wordt hard gewerkt maar er is ook zeker tijd voor een geintje en een frikadelletje op de vrijdagmiddag. Geen vraag is teveel en iedereen is bereid je te helpen.
Bas: Effect heeft een leuk jong en enthousiast team. Je wordt direct overal bij betrokken, dat geeft een goed en welkom gevoel.

Wat zijn je favoriete bezigheden?

Gijs: Naast werk en studie mag ik graag sporten. Ik voetbal, tennis en speel sinds kort golf haha. Ook maak ik nog muziek bij een kapel, De Blaanke Bössels. Daarnaast ben ik actief bij de Blaanke Boeskeulkes als wagenbouwer (kantinejuf) en zit ik in de Raad van Elf. Dat was het wel zo’n beetje.
Milly: Ik hou van een feestje, lekker eten en ben een echte spelletjes fanaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om door de stad te struinen of lekker te wandelen met onze hond Bowie.
Bas: Als het weer een beetje mee zit haal ik graag mijn motor uit de schuur om een eind te rijden!

Hoe zou jij jezelf omschrijven in drie woorden?

Gijs: Sport, muziek, betrokken.
Milly: Perfectionistisch, Sociaal & Enthousiast.
Bas: Enthousiast, vrolijk en lang!

Welke (gekke) gewoontes heb je?

Gijs: Voordat ik een avond uit ga, eet ik altijd een banaan.
Milly: Vele discussies zijn over dit onderwerp gevoerd maar ik hang de wc rol altijd en overal met het velletje van de muur af. Ook wanneer ik niet thuis ben.. Ik weet inmiddels alle wc-rol houders wel te openen. Ook check ik voordat ik iets eet altijd de houdbaarheidsdatum omdat ik bang ben anders ziek te worden..
Bas: Ik kan op het ene moment hard gaan op een techno beat en vijf minuten later meezingen met Koos Alberts!

Waar maken we jou tussen de middag écht blij mee? Patat met een snack, broodbode of een visje?

Gijs: Ik ben niet zo kieskeurig, als het in de frituur is geweest kan het in principe niet slecht zijn.
Milly: Als ik dan echt moet kiezen een broodje tonijn van de broodbode!
Bas:
Patat en visje is altijd goed! Broodje kip lijkt me ook wel lekker!

Bij Effect zijn wij erg fanatiek in de karaokebar. Welk liedje zing jij mee uit volle borst?

Gijs: Dat bruine café - Pierre van Dam
Milly: Waterloo van ABBA is altijd een favoriet nummer om op mee te schreeuwen!
Bas: Zeg maar niets meer - Andre Hazes  :)

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

5 min31 oktober 2023

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

4 min4 juli 2023

Leer onze nieuwe werkvrienden in Lichtenvoorde kennen!

3 min27 juni 2023