3 min27 juni 2023

Leer onze nieuwe werkvrienden in Lichtenvoorde kennen!

Ook Effect Personeelsdiensten in Lichtenvoorde blijft groeien! De afgelopen maanden zijn er 2 nieuwe toppers gestart bij Effect Lichtenvoorde. Maak kennis met Robin en David! Benieuwd op welke gebieden Robin en David ons team in Lichtenvoorde gaan versterken? Of welk liedje ze uit volle borst meezingen? Lees dan snel verder.🤩

Vertel eens, wie ben je? Hoe oud ben je? Wat heb je gestudeerd? En waar kom je vandaan?

Robin: Ik ben Robin van der Valk, 19 jaartjes jong en ik heb mbo-niveau 4 afgerond op het ROC van Twente in Hengelo. Op dit moment ben ik woonachtig in het prachtige Neede ;)
David:
Ik ben David Geerdink, ik ben 20 jaar en woonachtig in Neede. Ik ben mijn studie leven begonnen aan de opleiding Beveiliging in Enschede. Dit is niet waar mijn toekomst lag kwam ik al snel achter. Nu zit ik in mijn 2e leerjaar van mijn opleiding Juridisch Administratief Medewerker aan het ROC van Twente.

Welk team ga je versterken en wat ga je daar doen?

Robin: Ik ga het bouw team ondersteunen in Lichtenvoorde als Intercedent.
David:
Ik ga team techniek versterken in Lichtenvoorde, hier ga ik mijn stageperiode van 10 maanden proberen te voltooien door middel van het helpen van de andere intercedenten.

Wat was je eerste indruk van je werkvrienden én Effect?

Robin: De eerste indruk was erg positief. Effect is een organisatie die veel vrijheid biedt. 
David:
Mijn eerste indruk toen ik bij Effect Lichtenvoorde kwam was super vertrouwd. Ik kwam binnen en het leek net alsof ik er al jaren kwam. Ik werd warm onthaald en had een hele relaxte sollicitatie voor mijn stageperiode. Mijn eerste stage dag bij Effect was heel gezellig en leerzaam door alle nieuwe dingen die mij geleerd werden. Het hele inwerktraject was dan ook goed geregeld en het was heel overzichtelijk.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Robin: In mijn vrije tijd mag ik graag een biertje drinken met vrienden en familie.
David:
In mijn vrije tijd ben ik graag aan het fitnessen en in de avonduren zie je mij ook vaak in de sporthal. Dit omdat ik volleybal in Heren 1 bij VV Grol in Groenlo. In de weekenden ben ik te vinden bij de vrienden in de keet om de week weer eens te bespreken onder het genot van een lekker biertje.

Welke (gekke) gewoontes heb je?

Robin: Ik eet elke ochtend een broodje met grillworst.
David:
Mijn gekke gewoonte is toch wel dat ik nooit dezelfde weg terug rij naar huis dan dat ik heen rij naar stage. Dit omdat ik er altijd van overtuigd ben dat ik dan sneller thuis ben.

Wat zou je heel graag willen doen, maar heb je nog nooit gedaan?

Robin: Ik zou graag nog een keer willen racen op het circuit van Zandvoort.
David:
Ik zou heel graag een half jaar in Amerika willen wonen. Dit omdat ik het een heel mooi land vind en de auto’s zijn er geweldig. Hier zou ik dan ook best wat langer willen wonen en een studie willen volgen.

Waar maken we jou tussen de middag écht blij mee?

Robin: Tussen de middag maak je mij hartstikke blij met een bak gekruide patat en een broodje bami schijf.
David:
Helaas mis ik op de woensdag de gehaktbal maar die zou er wel in gaan. Een lekkere tosti maak je mij al blij mee, maar met een patatje op de vrijdag hoor je mij ook niet klagen.

Bij Effect zijn we erg fanatiek in de karaokebar. Welk liedje zing jij mee uit volle borst?

Robin: John & Ron - Drie Witte Duiven
David:
Mij zul je niet snel achter de microfoon horen, maar als er een biertje in zit dan kom maar op met de microfoon. Graag zing ik dan een goeie Nederlandse topper van Django Wagner.

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

5 min31 oktober 2023

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

4 min4 juli 2023

Afstuderen en stage lopen bij Effect, zo ziet dat eruit!

3 min24 februari 2023