5 min31 oktober 2023

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

Effect Personeelsdiensten blijft groeien. Ons team met werkkameraden is daarom weer uitgebreid! De afgelopen maanden zijn er 4 nieuwe toppers gestart. Maak kennis met Mark, Julian, Vincent en Nielz! Mark versterkt ons team van intercedenten in Lichtenvoorde, Julian en Nielz versterken ons team van intercedenten in Raalte en Vincent is onze nieuwe marketingmanager!

 

Vertel eens, wie ben je? Hoe oud ben je? Wat heb je gestudeerd? En waar kom je vandaan?

Mark: Mijn naam is Mark Betting, 22 jaar en ik woon op de bult in Vragender. Ik heb Ondernemerschap & Retail Management gestudeerd aan het Saxion in Enschede.

Julian: Mijn naam is Julian Hofhuis, 23 jaar en woon in het mooie Albergen. Na het behalen van mijn HRM diploma op het mbo, zit ik momenteel in het laatste jaar van de studie HRM op het Saxion.

Vincent: Ik ben Vincent Scheffer. Ik ben 29 jaar en woon op dit moment in Geesteren. Op het moment ben ik een huis aan het bouwen in Fleringen. Ik heb Commerciële Economie gestuurd aan het Saxion in Enschede waar ik ook de minor online marketing heb gevolgd.

Nielz: Ik ben Nielz Kroezen, 21 jaar en kom uit het bijzondere Almelo. Ik heb de afgelopen 4 jaren de studie Commerciële Economie gevolgd op het Saxion in Enschede en heb net twee maanden geleden de studie afgerond. 

 

Welk team (locatie) ga je versterken en wat ga je daar doen?

Mark: Ik ben in juli begonnen als intercedent/accountmanager in Lichtenvoorde. Hier ga ik team techniek versterken. Mijn doel is om voor elke kandidaat een passende werkuitdaging te vinden!

Julian: Ik zal het team in Raalte gaan versterken. Ik zal me daar vooral bezighouden met het plaatsen van de juiste kandidaten onder de juiste vacature. Daarnaast heb ik nog een aantal opdrachten van school die ik zal gaan uitvoeren.

Vincent: Ik ga aan de slag in Oldenzaal als Marketingmanager. Na een aantal jaar in de bureau wereld gewerkt te hebben als (performance) marketeer en digitaal strateeg wilde ik graag naar de klantzijde, om meer focus en diepgang te hebben op één bedrijf en daar echt een stempel te kunnen drukken op de werkzaamheden en de resultaten.

Nielz: Een aantal weken geleden ben ik gestart bij het team in Raalte! Daar ga ik mij bezighouden met maken van de juiste match tussen kandidaten en vacatures.

 

Wat doe je het liefst naast je werk? Wat zijn je favoriete bezigheden?

Mark: In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek, het liefst naar AC/DC. Elk weekend zit ik graag met mijn vrienden in de keet en ga ik graag naar feestjes in de buurt. Daarnaast ben ik ook betrokken bij mijn voetbalclub als leider van het 3e.

Julian: In vrije tijd voetbal ik en drink ik graag een biertje met vrienden.

Vincent: In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk te vinden bij mijn vrienden of mijn vriendin onder het genot van een lekker biertje. Daarnaast ben ik leider bij de voetbal in Fleringen, geef ik daar ook keeperstraining aan de jeugd en zit ik uiteraard ook bij het carnaval ;). Qua sport probeer ik regelmatig in de sportschool te zitten en hoop ik binnenkort na mijn scheenbeenbreuk weer te kunnen kickboksen. Voor de rest heb ik de standaard ‘saaiere’ hobby’s: series kijken, een boek lezen of een potje schaken.

Nielz: Naast het werk ben ik graag met mijn vrienden op pad, dit kunnen gewoon wat biertjes zijn in de stad of ergens een voetbalwedstrijd kijken van een bedenkelijk niveau 😉 Daarnaast ga ik ook graag met mijn vriendin dagjes weg want binnen zitten ben ik niet zo heel goed in.

 

Wat was je eerste indruk van je werkvrienden én Effect?

Mark: Mijn eerste indruk bij Effect Lichtenvoorde was zeer positief. Vanaf het moment toen ik voor het eerst naar binnen werd ik gelijk warm onthaald. Verder komt Effect over als een organisatie die graag ervoor wil zorgen dat je met plezier naar je werk gaat!

Julian: De eerste indruk is erg goed! Tijdens de bouwvakborrel heb ik alvast kennis mogen maken iedereen. Op die manier heb ik meteen een goed beeld gekregen hoe de feestjes er binnen Effect uitzien 😃. De collega’s zijn erg gezellig en erg behulpzaam.

Vincent: Goed. Gelukkig kende ik al een aantal mensen voordat ik bij Effect begon en kon zodoende een goede inschatting maken van de cultuur en de mensen hier. Die is tot zover nog niet tegengevallen. Het is een groep mensen die allemaal bereid zijn om te helpen en allemaal open in het leven staan.

Nielz: Het is makkelijk om je plek te vinden binnen Effect, iedereen wil je graag helpen en geen vraag is te gek. Elke dag is weer een gezellige dag op kantoor merk ik nu al!

 

Wat zou je heel graag willen doen, maar heb je nog nooit gedaan?

Mark: Ik zou graag een keer een straaljager willen vliegen en dan vol gas gaan en een beetje stunten met dat ding.

Julian: Ik zou graag nog eens een mooie reis willen maken, bijvoorbeeld naar Amerika.

Vincent: Naar de superclasico: River Plate – Boca Juniors.

Nielz: Ik zou toch wel eens een keer een potje tafeltennis willen winnen op het kantoor in Oldenzaal. Tot nu toe gaat dat nog wel een hele uitdaging zijn.

 

Welke (gekke) gewoontes heb je?

Mark: Mijn collega’s vinden het raar dat mijn favoriete muziekgenre hardrock en metal is en geen piraten.

Julian: Het geluid van de radio en tv staat bij mij altijd op een even getal. Daarnaast eet ik elke werkdag op hetzelfde tijdstip een bak kwark.

Vincent: Voor 12u ‘s middags eet ik nooit, al weet ik niet of dit heel gek is.

Nielz: Ik heb de (rare) gewoonte om altijd veel te vroeg weg te gaan van huis als ik ergens moet, hierdoor ben ik er vaak ook veel te vroeg.

 

Bij Effect zijn we erg fanatiek in de karaokebar. Welk liedje zing jij mee uit volle borst?

Mark: Eigenlijk alles van AC/DC, maar als ik er een moest kiezen dan wel Highway to Hell.

Julian: Liedjes van Andre Hazes zing ik uit volle borst mee!

Vincent: Alle Nederlandstalige hits. Mijn meest afgespeelde liedje in 2022 op Spotify was Mariloe van Niels korsuize. 😉

Nielz: Ik ben niet vies van een hit van Koos Alberts, alleen denk ik dat de collega’s er niet echt op zitten te wachten als ik begin met zingen!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

4 min4 juli 2023

Leer onze nieuwe werkvrienden in Lichtenvoorde kennen!

3 min27 juni 2023

Afstuderen en stage lopen bij Effect, zo ziet dat eruit!

3 min24 februari 2023