4 min26 oktober 2022

Leer onze nieuwe collega's kennen!

Ons team met werkvrienden is weer uitgebreid! De afgelopen maanden zijn er 3 nieuwe toppers gestart bij Effect Personeelsdiensten. Maak kennis met Jaap, Roanne en Karen! Jaap en Roanne gaan ons team van intercedenten versterken en Karen gaat aan de slag op de afdeling personeelszaken. Wederom hebben we een leuk lijstje met vragen opgesteld!

Vertel eens, wie ben je? Hoe oud ben je? Wat heb je gestudeerd? En waar kom je vandaan?

Jaap: Ik ben Jaap Luttikhuis, ik ben 23 jaar en woon in Fleringen. Ik ben begonnen met de opleiding onderwijsassistent en na het behalen van het diploma begonnen met de Pabo. Hier ben ik mee gestopt en ben ik geswitcht naar werk en opleiding binnen de supermarkt wereld. Ik heb het diploma Hoger Supermarkt Management behaald en later heb ik voor een nieuwe uitdaging gekozen en deze is Effect Personeelsdiensten!
Roanne:
Hello! Mijn naam is Roanne, 26 jaar oud en kom uit het o zo mooie Denekamp. Na het behalen van mijn mbo Internationale Toerisme, heb ik vorig jaar juni de studie International Business & Languages afgerond aan het Saxion in Enschede.
Karen: 
Mijn naam is Karen Steinmeijer, 37 jaar en woon in Denekamp. In 2008 heb ik de opleiding Toerisme afgerond en jaren werkzaam geweest bij een grote reisorganisatie.

Welk team ga je versterken en wat ga je daar doen?

Jaap: Ik ga het team techniek versterken, hier ga ik me voornamelijk bezighouden met het plaatsen van de juiste kandidaat bij de juiste vacature!
Roanne: 
Team Laurijn! 😉 Ik ga Laurijn versterken als intercedent binnen de ‘’office-tak’’ van Effect. Voor kantoorpersoneel binnen de bouw & techniek gaan wij voor werkzoekenden en opdrachtgevers op zoek naar de juiste match.
Karen: Ik ben inmiddels office assistant bij Effect. Ik zorg ervoor dat alles binnen het bedrijf op rolletjes loopt, ondersteun collega’s met hun werkzaamheden, handel binnenkomende telefoon, mail en post af. Eigenlijk een manusje van alles 😉

 Wat doet je het liefst naast je werk? Wat zijn je favoriete bezigheden?

Jaap: Naast het werk ben ik erg actief als vrijwilliger in Fleringen. Zo ben ik o.a. vrijwilliger bij de voetbal en bij de carnaval. Verder ben ik actief leider/halve speler (door een halve knie) bij het 2e elftal van VC Fleringen. Ik ben altijd in voor een biertje en een feestje. Voor een avond gezelligheid maak ik graag tijd vrij!
Roanne: 
Vooral niet thuis zitten (zoals mijn vriend zou zeggen) haha. Ik vul mijn tijd voornamelijk in met volleybal, tennis en drankjes met vrienden/familie. Verder maak ik graag verre reizen en sta ik het liefst elk jaar op de piste in Oostenrijk.
Karen: 
Ik houd van vakanties, uit eten gaan, koken, wijn drinken, winkelen en ’s avonds relaxen. Sportief zijn komt niet op mijn lijstje naar voren, tenzij rondjes fietsen naar de winkel/school meetelt. Daarnaast ben ik moeder van 2 kinderen (4 en 2 jaar) die mij druk bezighouden.

Wat was je eerste indruk van je werkvrienden én Effect?

Jaap: Effect heeft een zeer leuk, jong en nuchter team. Hier zit je snel op je plek en word je goed opgevangen door je collega’s. Ze helpen je waar nodig en geven je de vrijheid om zelf achter bepaalde zaken te komen.
Roanne: 
Voordat ik mijn contract had ondertekend kreeg ik al de vraag van Mart. ‘’Ey Roanne, nu je bij het team hoort... we gaan over 3 weken een weekend naar Keulen, goa je met poar drinkn?’’ Wat voor indruk ik daar heb gekregen, noteer ik liever niet op papier haha. In ieder geval: veel gezelligheid!
Karen: 
Wat een onwijs gezellig, jong en leuk team! Er wordt veel samen gedaan en ondernomen.

Ga je tijdens de pauze het liefst een potje darten, wandelen of tafeltennissen?

Jaap: Tot nu toe gaat het wandelen me het beste af…. Moet wel zeggen dat het tafeltennissen steeds bevorderlijker gaat!
Roanne: 
Wandelen! Maar als het regent meld ik me graag bij het tafeltennis.
Karen: 
Het liefst ga ik wandelen aangezien ik geen sportieve kwaliteiten heb.

Bij Effect zijn we erg fanatiek in de karaokebar. Welk liedje zing jij mee uit volle borst?

Jaap: Welk lied niet? Hazes, Green Day, Carnavalskrakers of Gers Pardoel. Het maakt eigenlijk weinig uit 😊
Roanne: 
Zingen laat ik heel graag aan andere mensen over 😉!
Karen: 
Ik denk altijd dat ik heel mooi kan zingen, al krijg ik regelmatig te horen dat dit niet het geval is. Maar als ik dan toch de microfoon in handen krijg, dan graag Nederlandstalig.

Waar maken we jou tussen de middag écht blij mee? Patat met een snack, broodbode, een gehaktbal of een visje?

Jaap: De bruine fruitschaal gaat er altijd in!
Roanne: 
Broodje van broodbode! Maar een bamischijf met een beetje patat is absoluut een goed alternatief. 
Karen: 
Oohh dat is een lastige keuze… Ik ga dan toch voor de Broodbode. Helaas mis ik de snacks vaak omdat ik parttime werk.

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

5 min31 oktober 2023

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

4 min4 juli 2023

Leer onze nieuwe werkvrienden in Lichtenvoorde kennen!

3 min27 juni 2023