3 min11 december 2020

Een dag met Effect's Thijs!

Ben jij ook benieuwd naar onze collega's? Dan hebben we goed nieuws! Eens in de twee weken nemen we je in onze stories op Instagram en Facebook een dag mee met onze collega's. Daarnaast publiceren we een een blog waarbij we onze collega's het hemd van het lijf vragen! Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen en leer je onze collega's (nog) beter kennen. Vandaag kijken we mee met Thijs, de Vestigingsmanager van Effect!

> Wie ben je en wat doe je binnen Effect?

Mijn naam is Thijs Oude Nijhuis, 29 jaar en woonachtig in Tubbergen. Ik ben vestigingsmanager van Effect Personeelsdiensten. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het opstellen, uitvoeren en bewaken van de strategie van Effect. Dit kan ik natuurlijk niet alleen, daarom heb ik nauw contact met de verschillende commerciële teams, team HR en team marketing.

> Wat doe je het liefst naast je werk?

In mijn vrije tijd mag ik graag hardlopen, dit doe ik bij LAAC Twente. Af en toe doe ik aan wielrennen en mountainbiken. Daarnaast ben ik veel op pad met mijn vriendin Sanne en mag ik graag een biertje drinken met mijn kameraden. Ook volg ik nog een deeltijdstudie Bedrijfskunde, deze verwacht ik in 2021 af te ronden. Ik kan over het algemeen slecht stilzitten, dus heb ik mijn Netflix abonnement opgezegd 😊.

> Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Een gemiddelde werkdag begint met een lekkere kop koffie, mijn mail bijwerken en de takenlijst up-to-date maken. Daarna begin ik meestal met voorbereiden van gesprekken die gepland staan. De onderwerpen van deze gesprekken variëren, maar je kunt denken aan gesprekken over marketing, commercie, toekomstplannen en heel veel andere zaken. Als we een interne collega zoeken werf ik kandidaten via LinkedIn of één van de andere kanalen waar we gebruik van maken. Elke dag is dus anders! In de pauze mag ik graag een potje tafeltennissen en met lekker weer een rondje lopen. Ook moet ik tijd maken om mijn administratie bij te houden, hier heb ik het meeste moeite mee!

> Wat maakt werken als vestigingsmanager zo leuk?

De verantwoordelijkheid om een organisatie met zoveel fijne mensen te leiden vind ik erg leuk, helemaal omdat mijn collega’s het meest belangrijk zijn voor ons bedrijf. Daarnaast zit er lekker veel afwisseling in mijn werkzaamheden en gesprekken en heb ik de vrijheid om nieuwe initiatieven op te pakken en uit te voeren, hier leer ik veel van. Als ik even niet weet hoe het moet, kan ik altijd hulp inschakelen vanuit onze moederorganisatie Covebo.

> Wat maakt Effect anders dan andere personeelsbemiddelingsbureaus?

Met de persoonlijkheden in ons team, die verschillend zijn maar allemaal over een gezonde Twentse nuchterheid beschikken proberen wij in het contact met opdrachtgevers en medewerkers het verschil te maken. Daarnaast hebben we veel tijd en geld geïnvesteerd in alle marketing- en wervingsactiviteiten waardoor we toch continue geschikte kandidaten vinden voor onze opdrachtgevers. Hiermee kunnen we onze beloftes voor opdrachtgevers en klanten: organisaties laten groeien door goede medewerkers en medewerkers kans bieden op een vaste baan nakomen!

> Wat is jouw fun-fact?

Op vrijdagmiddag halen we patat met een snack. Er is ruime keuze aan snacks, maar ik heb in bijna 9 jaar Effect nog nooit iets anders gekozen dan een frikandel! Waarom zou je iets anders kiezen, terwijl je weet dat je dat het lekkerst vindt?!

 

Benieuwd naar onze andere collega's? Houd dan onze Instagram en Facebook pagina's goed in de gaten!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

5 min31 oktober 2023

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

4 min4 juli 2023

Leer onze nieuwe werkvrienden in Lichtenvoorde kennen!

3 min27 juni 2023