3 min9 oktober 2020

Een dag met Effect's Sanne!

Ben jij ook benieuwd naar onze collega's? Dan hebben we goed nieuws! Eens in de twee weken nemen we je in onze stories op Instagram en Facebook een dag mee met onze collega's. Daarnaast publiceren we een een blog waarbij we onze collega's het hemd van het lijf vragen! Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen en leer je onze collega's (nog) beter kennen. Vandaag kijken we mee met Sanne, een van onze office medewerksters. 

> Wie ben je en wat doe je binnen Effect?

Hoihoi, ik ben Sanne Schiphorst, 22 jaar en ik ben office medewerkster bij Effect Personeelsdiensten. Als office medewerkster zorg ik samen met mijn collega’s dat de personeels- en salarisadministratie van externe medewerkers op rolletjes loopt. Daarnaast komen alle telefoontjes als eerste bij ons terecht en proberen we je als eerste aanspreekpunt zo goed mogelijk op weg te helpen met alle vragen.

> Wat doe je het liefst naast je werk?

In mijn vrije tijd vind ik het gezellig om in het weekend een wijntje te drinken met vriendinnen. Daarnaast ben ik ook nog sportief bezig in de sportschool, of aan het volleyballen in de sporthal.

> Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Om 08:00 uur begint mijn werkdag. Deze start ik altijd met een kop thee. 😊 Tegelijkertijd check ik mijn mailbox. Op de maandag bespreken we natuurlijk even het weekend met collega’s. 😉 De vaste taken die elke week naar voren komen zijn het aannemen van de telefoon, de salaris- en personeelsadministratie, contract beheer en daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de cursussen en opleidingen voor de externe medewerkers. Zo kan ik nog wel even doorgaan haha. Ondertussen komen er ook sollicitanten binnen, sta ik ze te woord en zorg ik voor een kopje thee of koffie.

Geen een werkdag is bij mij hetzelfde! Er komen elke dag verschillende cases binnen die we moeten oplossen. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat we de interne medewerkers tevreden houden en zorgen we voor de inkoop. Vooral snoep moeten we niet vergeten bij de boodschappen😉

> Wat maakt het werken als office medewerkster zo leuk?

Vooral de afwisseling is leuk! In mijn functie hebben we veel contact met medewerkers en klanten. We helpen ze en staan ze te woord met vragen. Daarnaast spreek ik elke dag mijn collega’s met allerlei verschillende vragen die we voor ze uitzoeken op het gebied van HR. Wanneer ik externe medewerkers en mijn interne collega’s kan helpen en hun vragen kan beantwoorden geeft mij dat een tevreden en voldaan gevoel!

> Wat maakt Effect anders dan andere personeelsbemiddelingsbureaus?

Effect Personeelsdiensten is professioneel met een Twents tintje. Dit horen we veel van medewerkers. Ze voelen zich bij ons ‘thuis’. Bij Effect werken we hard maar daarnaast is de gezelligheid binnen het team ook heel belangrijk.

> Wat is jouw fun-fact?

Misschien perfectionisme? Zo moeten de lijntjes in Excel net zo breed zijn als mijn markeerstift, hahaha.. Zo kun je in een keer het vakje mankeren. Handig toch? 😉

 

Benieuwd naar onze andere collega's?
Houd dan onze Instagram en Facebook pagina's goed in de gaten!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

5 min31 oktober 2023

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

4 min4 juli 2023

Leer onze nieuwe werkvrienden in Lichtenvoorde kennen!

3 min27 juni 2023