4 min12 februari 2021

Een dag met Effect's Michelle!

Ben jij ook benieuwd naar onze collega's? Dan hebben we goed nieuws! Eens in de twee weken nemen we je in onze stories op Instagram en Facebook een dag mee met onze collega's. Daarnaast publiceren we een een blog waarbij we onze collega's het hemd van het lijf vragen! Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen en leer je onze collega's (nog) beter kennen. Vandaag kijken we mee met Michelle, onze Content Marketeer én afstudeerder!

> Wie ben je en wat doe je binnen Effect?

Heyy! Ik ben Michelle Visscher, ik ben 23 lentes jong en woon in Hengelooo! Inmiddels ben ik alweer bijna een jaartje werkzaam als Content Marketeer voor een paar uur in de week. Vanaf begin februari ben ik ook begonnen met met mijn afstudeerstage bij Effect. Mijn afstudeeropdracht is gericht op het bedenken, uitvoeren en testen van een online (wervings)campagne op Facebook. Maar hier lees je binnenkort meer over, dus voor nu houd ik mijn mond daarover even dicht... Voordat ik alweer te veel vertel haha! (--> Dus houd onze pagina goed in de gaten voor  een kijkje door de ogen van een afstudeerder van Effect! 👀😏)

> Wat doe je het liefst naast je werk?

Zonder het hele Corona-gebeuren, ben ik regelmatig te vinden in de stad voor een borrel op het terras, in de kroeg voor een dansje of voor nog meer borrels en gezelligheid bij een tentfeest! Mét het hele Corona gebeuren is mijn sociale leven een stuk kalmer geworden en kun je spreken van spelletjes & speciaal biertjes met vrienden, wandelingetjes met de hond en vele bingo avonden haha! Naast al deze gezelligheid dans ik ook al zo'n 8 jaar in de showdansgroep van Twents Theater. Elk jaar staan sta ik met dit gezelschap een week lang op de planken van Schouwburg Hengelo. Helaas is ook dit al twee keer uitgesteld i.v.m. Corona...

> Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Mijn werkdag ziet er eigenlijk elke keer anders uit. Als Content Marketeer maak ik deel uit van het gezellige Marketingteam van Effect! Zelf ben ik o.a. verantwoordelijk voor het designen van drukwerk (posters, flyers, brochures, etc), werk ik regelmatig de website bij, schrijf ik teksten en plaats ik natuurlijk content op Social Media. Want ja, ik ben natuurlijk CONTENT marketeer, dus dat hoort er uiteraard ook bij! Verder brainstorm ik regelmatig met mijn collega's over nieuwe ontwikkelingen, innovaties en mogelijkheden voor Effect op het gebied van Marketing.

Daarnaast ben ik sinds begin februari ook bezig met mijn afstudeeronderzoek. Ik moet alleen nog even een goede balans zoeken tussen het werken en het afstuderen. Het scheelt dat ik veel werkzaamheden kan gebruiken voor mijn onderzoek, dus dat is een mooie win-win!

> Wat maakt werken als Content Marketeer zo leuk?

Zoals ik hierboven ook al schreef, ziet mijn werkdag er eigenlijk altijd wel anders uit. Alles wat ik doe bestaat over het algemeen uit 'losse' projectjes waardoor er veel variatie in mijn werkzaamheden zit. Daarnaast vind ik de combinatie van grafische vormgeving en social media erg leuk, dit zijn beide dingen waar ik graag mee bezig ben! Daarnaast brainstormen we regelmatig over leuke nieuwe mogelijkheden en daar komen soms de leukste (en de gekste) ideeën uit! Het leuke van Effect is er veel mogelijk is en eigen initiatieven erg gewaardeerd worden!

> Wat maakt Effect anders dan andere personeelsbemiddelingsbureaus?

Ik denk dat vooral de heerlijke nuchtere Twentse mentaliteit een groot pluspunt van Effect is. Het is zo als het is en klaar. Vooral niet te moeilijk doen en denken in oplossingen in plaats van in problemen. Verder is Effect een erg gemoedelijk en willen ze van alles voor je doen. Dit geld voor het eigen personeel, maar ook zeker voor de kandidaten en partners. Daarnaast is het een jong team wat elke dag vol enthousiasme aan het werk is en waar flink wat gezelligheid te vinden is!

> Wat is jouw fun-fact?

Ik heb heel veel (gekke) gewoontes en trekjes haha! Zo zit ik het liefst aan de rechterkant van iemand, moet altijd alles mooi recht staan zodat alles lekker uitlijnt met elkaar en ontploffen mijn notitieboekjes met allerlei kleurtjes (elk kleurtje heeft dan uiteraard ook een bepaalde betekenis). Kleuren is trouwens voor mij sowieso een 'gevoelig' onderwerp haha! Met een spelletje wil ik altijd rood zijn, staan de kleuren van mijn markeerstiften voor een bepaald doel en ook de was hang ik alleen op met rode wasknijpers. Zijn de knijpers op? Dan ga ik verder met een andere kleur. Máár zult mij nooit iets geels zien gebruiken haha!! En toch is mijn lievelingskleur licht blauw! Snap jij het nog?! Ik niet in ieder geval hahaha ;)

Benieuwd naar onze andere collega's? Houd dan onze Instagram en Facebook pagina's goed in de gaten!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

5 min31 oktober 2023

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

4 min4 juli 2023

Leer onze nieuwe werkvrienden in Lichtenvoorde kennen!

3 min27 juni 2023