2 min13 november 2020

Een dag met Effect's Luuk!

Ben jij ook benieuwd naar onze collega's? Dan hebben we goed nieuws! Eens in de twee weken nemen we je in onze stories op Instagram en Facebook een dag mee met onze collega's. Daarnaast publiceren we een een blog waarbij we onze collega's het hemd van het lijf vragen! Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen en leer je onze collega's (nog) beter kennen. Vandaag kijken we mee met Luuk, onze Stagiair Intercent. Daarnaast werkt Luuk in de avonduurtjes en in het weekend ook voor Effect! 

> Wie ben je en wat doe je binnen Effect?

Ik ben Luuk Geurtse, 18 jaar oud en kom uit Almelooo. Sinds 31 augustus mocht ik van start gaan bij Effect Personeelsdiensten. Ik ben begonnen als stagiair, maar ik heb inmiddels hier ook een bijbaan waar ik super blij mee ben! Ik ben hier terecht gekomen als intercedent en medewerker op de HR-afdeling. Ik pak dus veel verschillende zaken op, wat af en toe nog best chaotisch kan zijn. Als stagiair ben ik uiteraard ook nog bezig met mijn opleiding Human resource management. Op dit moment zit ik in het derde en daarbij gelijk het laatste leerjaar van mijn opleiding.

> Wat doe je het liefst naast je werk?

Wat ik het liefst naast mijn werk doe, is een biertje drinken met vrienden. Dit is altijd gezellig en zeer lachen! Ook kan ik mij goed vermaken met bijvoorbeeld FIFA 21.

> Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Ik begin mijn werkdag, zoals elke andere collega uiteraard met een bak koffie. Vervolgens begin ik samen met mijn collega’s vacaturebanken af te gaan. Mogelijk staan hier goede kandidaten bij die wij eventueel aan het werk kunnen helpen omdat ze nog zoekende zijn. Ook houd ik mij bezig met verwerken van contracten, opdrachten, ziekteverzuim en intakes.

> Wat maakt een stage als Intercedent zo leuk?

Wat mijn functie zo leuk maakt is dat er veel afwisseling aanwezig is. Elke dag heb ik wel weer andere zaken die ik kan oppakken. Dit komt mede doordat ik meeloop aan de HR kant en de intercedent kant.  En uiteraard is het samenwerken met onze top collega’s, natuurlijk ook heel leuk 😊

> Wat maakt Effect anders dan andere personeelsbemiddelingsbureaus?

Het leuke aan Effect vind ik de nuchterheid. Mijn collega’s en ik staan altijd voor jou klaar, mocht je een probleem hebben of ergens niet helemaal uitkomen. Bij ons ben je namelijk geen nummertje, maar uiteraard een echte medewerker. Dat is zeker iets wat ik goed kan merken. Effect zal altijd gaan voor een persoonlijke aanpak i.p.v. een massa aanpak.

> Wat is jouw fun-fact?

Ik ben een enorme sneaker fan. Ik vind het leuk om de nieuwste, meest exclusieve sneakers in de gaten te houden. Uiteraard probeer ik ook af en toe sneakers te kopen die exclusief zijn.

 

Benieuwd naar onze andere collega's? Houd dan onze Instagram en Facebook pagina's goed in de gaten!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

5 min31 oktober 2023

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

4 min4 juli 2023

Leer onze nieuwe werkvrienden in Lichtenvoorde kennen!

3 min27 juni 2023