2 min15 januari 2021

Een dag met Effect's Jochem!

Ben jij ook benieuwd naar onze collega's? Dan hebben we goed nieuws! Eens in de twee weken nemen we je in onze stories op Instagram en Facebook een dag mee met onze collega's. Daarnaast publiceren we een een blog waarbij we onze collega's het hemd van het lijf vragen! Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen en leer je onze collega's (nog) beter kennen. Vandaag kijken we mee met Jochem, onze afstudeerder & intercedent

> Wie ben je en wat doe je binnen Effect?

Ik ben Jochem, 23 jaar en woonachtig in Saasveld en op dit moment afstuderend bij Effect Personeelsdiensten. Op dit moment zit ik in de afrondende fase van het onderzoek. Daarnaast ben ik onderdeel van de team Techniek als intercedent.

> Wat doe je het liefst naast je werk?

Naast het werk voetbal ik bij Saasveldia. Dit doe ik met veel plezier. Buiten de corona-tijd om ben ik graag bij Bruins, in de kantine of in de keet.

> Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Elke ochtend start ik met het doorzoeken van de vacaturebanken. Elke dag plannen we binnen de afdeling techniek een overleg in over de stand van zaken en de openstaande punten van die dag. Op dit moment ben ik twee dagen per week bezig met het afstuderen.

> Wat maakt werken als (stagiair) intercent zo leuk?

Het werken in een team vind ik altijd al mooi om te doen. Binnen Effect wordt hard gewerkt, maar is ook altijd tijd om even met elkaar te auwehoeren. Elke dag is anders, dat maakt het werk zo interessant.

> Wat maakt Effect anders dan andere personeelsbemiddelingsbureaus?

Ik denk dat binnen Effect de communicatie erg sterk is. Met een jong en behulpzaam team proberen wij bij Effect er voor te zorgen dat elke dag weer een goede dag is!

> Wat is jouw fun-fact?

Sinds ik bij Effect ben, heb ik de wekelijkse FC Twente poule overgenomen. Mijn collega’s denken dat ik dit elke keer vergeet, maar dat zal mij nooit overkomen 😉

 

Benieuwd naar onze andere collega's? Houd dan onze Instagram en Facebook pagina's goed in de gaten!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

5 min31 oktober 2023

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

4 min4 juli 2023

Leer onze nieuwe werkvrienden in Lichtenvoorde kennen!

3 min27 juni 2023